Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ζητούμενο το 7x7

O ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο (21/1) στο κλειστό της Μίκρας το Φίλιππο Βέροιας με στόχο την 7η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών

Με τον Φίλιππο Βέροιας θα κοντραριστεί το Σάββατο (21/1, 18.00) στο κλειστό της Μίκρας η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο "Δικέφαλος" θα αναζητήσει την 7η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα που θα του δώσει επιπλέον βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έρχεται.
Υετίων: "Είμαστε έτοιμοι""Η προετοιμασία μας κύλησε καλά, οι αθλητές δούλεψαν πολύ σε αυτό το διάστημα της διακοπής όπως φάνηκε και στους φιλικούς αγώνες που δώσαμε και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για μία σειρά δύσκολων αγώνων, αρχής γενομένης με την αναμέτρηση κόντρα στο Φίλιππο Βέροιας.
Η βαθμολογική θέση του Φίλιππου δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει, καθώς πρόκειται για μία παραδοσιακή δύναμη του ελληνικού χάντμπολ. Αυτό που ζητώ από τους παίκτες μου είναι να δείξουν την αγωνιστική πειθαρχία και την αποτελεσματικότητα που είχαν στους τελευταίους επίσημους αγώνες μας"σχολίασε o τεχνικός της ομάδας, Στέλιος Υετίων, στο paokhandball.gr.
Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5 ευρώ, ενώ οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται και εισιτήρια διαρκείας των 30 ευρώ για το υπόλοιπο της σεζόν.
Διαιτητές του ματς που θα διεξαχθεί το Σάββατο (21/1) θα είναι οι Χασκής, Μπέτμαν και παρατηρητής ο Γιάννης Μεϊμαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου