Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Στους «4» η ΑΕΚ με 28-24 τον Δούκα

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ανδρών πέρασε η ΑΕΚ επικρατώντας του Δούκα με 28-24 στο κλειστό του Δαϊς.
Διαβάστε επίσης...
Κορυφαίος ήταν και πάλι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 8 γκολ και ο Δημήτρης Καφφάτος που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Τα ζευγάρια που προέκυψαν στα ημιτελικά είναι Φίλιππος Βέροιας- ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Διομήδης Αργους (1/2/12).
Τα δεκάλεπτα: 4-5, 10-9, 15-13 (ημχ.), 18-19, 22-23, 24-28
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Τόμπρος 5, Τζηράς 4, Γκέρτσος 4, Ζαμπούνης 3, Νικολαϊδης 4, Αργυράκης, Γεωργιάδης, Παπαδιονυσίου 1, Τσακνής, Μαγκαφουράκης, Μαστορογιάννης 2, Κοτελίδας, Ακάλεστος, Γεωργίου 1.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 8, Βακάλης 1, Κοκολοδημητράκης 4, Κουλούρης, Κόντης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Τσαούσης 3, Τούτσης, Ζαχάρης, Παπαδόπουλος 3, Μαξίμοβιτς 6, Γιαννόπουλος 3.
Διαιτητές: Χασκής- Τζαφερόπουλος, δίλεπτα: 0-3, πέναλτι: 2/3-1/2.
Ο αριστερός ίντερ της ΑΕΚ Φάνης Τσάουσης, σχολίασε για το ματς: «Ήταν ένα δύσκολο ματς μετά από μεγάλη διακοπή. Ήταν ένα ντέρμπι ψυχολογίας. Κρίθηκε στην ομάδα που έκανε τα λιγότερα λάθη. Υπήρχε άγχος, καθώς ήταν ένα ματς νοκ- άουτ. Νομίζω ότι η νίκη μας αυτή θα μας βοηθήσει για την συνέχεια. Τα παιχνίδια με τον Διομήδη είναι πάντα ντέρμπι. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, η θέση μας και το ρόστερ, μας επιτρέπουν να κάνουμε όνειρα».
Ο αριστερός εξτρέμ του Δούκα Στάθης Ζαμπούνης είπε: «Είμαστε απογοητευμένοι, διότι χάσαμε το ματς με χαζό τρόπο. Γνωρίζαμε το παιχνίδι με το οποίο παίζει η ΑΕΚ και δεν δώσαμε προσοχή στα πράγματα που γνωρίζαμε και ουσιαστικά αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Θεωρώ πως στο ματς του Σαββάτου μπορούμε να κερδίσουμε, αν δεν επαναλάβουμε τα ίδια λάθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου