Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 2012: ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ.

Από http://www.diomidis-handball.gr/ 

Μόλις πριν λίγες ημέρες επέστρεψε από το Βελιγράδι ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας, όπου παρευρέθη για την παρακολούθηση του "TOP COACHES SEMINAR", σε συνδυασμό με τους αγώνες για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012. Οι εμπειρίες πολλές, οι επαφές και γνωριμίες ανεκτίμητες και η ευκαιρία να δεις από κοντά τους TOP προπονητές και παίκτες του Handball... μοναδική. Ο coach μας, δήλωσε πολύ χαρούμενος κατά την επιστροφή του στο Άργος και συγκεκριμένα είπε τα εξής:
"Γύρισα γεμάτος, είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά και να επικοινωνήσω και να μοιραστώ το πάθος μου, με ανθρώπους που το γνωρίζουν καλά και το υπηρετούν με τεράστιο επαγγελματισμό. Επίσης είχα την τύχη ταυτόχρονα να παρακολουθήσω από κοντά 6 αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το Handball στην Ευρώπη εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς και ο αριθμός των ανθρώπων που το παρακολουθεί αυξάνεται ραγδαία.
Η ομάδα μας (Διομήδης) είναι σε έναν πολύ καλό δρόμο, ως προς το πως θέλει να εξελιχθεί αγωνιστικά και παραγοντικά. Πρέπει να κυνηγάμε το υψηλό επίπεδο και να έχουμε όραμα και φιλοδοξίες. Δεν μπορούμε να ξέρουμε μέχρι πού θα φτάσουμε, αλλά πρέπει πάντα να κοιτάμε ψηλά..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου