Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Αέρας παρά τις απουσίες

Πηγή:  http://www2.paok24.com  από Ηλία Τατάλα

Παρά τις εννιά απουσίες που είχε, η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ νίκησε στο Κιλκίς τον τοπικό ΓΑΣ με 23-34 αποδίδοντας εξαιρετικό χάντμπολ κατά διαστήματα, στο τελευταίο φιλικό πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με 12μελή αποστολή και χωρίς τους Σαουλίδη, Ανγκελόφσκι, Β. Αποστολίδη, Τσακίρη, Μισυρλή, Ιλερή, Περβανά, Τσίλη και Πετρίδη, που απουσίαζαν για διαφορετικούς λόγους.
Αξιοσημείωτη ήταν η σπουδαία απόδοση των τριών τερματοφυλάκων, Κνέζεβιτς, Γουργούμη και Ζάγκα, αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που έχει κάνει ο βοηθός προπονητής Κώστας Γκαγκανάς, τόσο κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, όσο και τους προηγούμενους μήνες. Μάλιστα ο Κνέζεβιτς έγινε και σκόρερ σήμερα, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ από τη μία εστία στην άλλη.
"Σήμερα αγωνιστήκαμε με προβλήματα και όμως όσοι έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και θεωρώ ότι θα είμαστε πανέτοιμοι για τον αγώνα με τον Φίλιππο στις 21 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε δεν θα δώσουμε άλλο φιλικό και θα επικεντρωθούμε στην προετοιμασία για τον συγκεκριμένο αγώνα", δήλωσε στο PAOK24 ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου