Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΜΑ--Α2 ΑΝΔΡΩΝ


 Πηγή: e-handball.gr

 ΔΡΑΜΑ 86 19-26 ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
Ντέρμπυ μόνο στα χαρτιά ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα στην Δράμα86 και τον Φοίβο Συκεών. Οι θεσσαλονικείς μετά το 40λεπτό ανέβασαν στροφές, φτάνοντας εύκολα στη νίκη.
Θεόδωρος Τογανίδης: παλέψαμε για περίπου 40 λεπτά, δυστυχώς στα κρίσιμα σημεία δεν ανταποκριθήκαμε στο βαθμό που έπρεπε με αποτέλεσμα να υποκύψουμε στην ανωτερότητα του Φοίβο. Η δικια μας προσπάθεια δεν σταματάει εδώ, καθώς στα επόμενα παιχνίδια θα διεκδικήσουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε.
Απόστολος Κεχαγιάς: Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση που είχαμε στο παιχνίδι, το δυσάρεστο για μας ήταν η αποβολή του Μ. Μποζνακίδης του οποίου κρατήθηκε το δελτίο.
Η Δράμα86 αποτελεί μια από τις ισχυρές ομάδες του ομίλους, της οποίας δεν επιτρέψαμε σε κανένα σημείο του αγώνα να διεκδικήσει τη νίκη.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 29-27 ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Μια ακόμη νίκη για της ομάδα του Θανάση Παυλίδη που επικράτησε δύσκολα του ψυχομένου Ηρακλή με 29-27, με τους Θεσσαλονικείς να διατυπώνουν παράπονα για τους διαιτητές της συνάντησης.
Αλέξανδρος Κανσίζογλου: Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο μεγαλύτερο διάστημα, καταφέραμε το -5 του Α ημίχρονου να το ανατρέψουμε στην επανάληψη και ουσιαστικά να μπούμε εκ νέου στη διεκδίκηση το ροζ φύλλου.
Όμως οι σ βάρος μας υποδείξεις των τελευταίων λεπτών σε συνδυασμό με τον μη καταλογισμό αποβολής στον Γ. Καραγεωργίου για αντιαθλητικό χτύπα στον παίκτη μας, έκριναν την έκβαση του αγώνα

ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ 18-28 ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Αρίων Πτολεμαίδος έμεινε χωρίς βαθμούς με συνέπεια να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες παραμονής΄του στην κατηγορία, αυτή τη φορά ο σύλλογος της Δυτικής Μακεδονίας έπεσε θύμα των παικτών του Αρη Θεσ/νικης, που πέτυχαν το δεύτερο σερί τους δίποντο.
Χρήστος Φυραρίδης: Θεωρώ οτι η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν στα μέτρα μας, αλλά δυστυχώς δεν ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις του αγώνα στο βαθμό που έπρεπε. Τα πολλά αστοχα σουτ και οι αμυντικές αδυναμίες αποτέλεσαν τους ανασταλτικούς παραγοντες, για τη διεκδίκηση του παιχνιδιού.
Από την μεριά του ο Ευθύμης Πιπελίδης τόνισε: χωρίς να θέλώ να υποτιμήσω την ομάδα της Πτολεμαίδος, θεωρώ οτι έχει χάσει την ισχύ των προηγούμενων χρόνων. Εμείς με ενα συντηρητικό παιχνίδι στο Α ημίχρονο καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά ασφαλείας (7-15) την οποία διευρύναμε στην επανάληψη.
Εύχομαι στον Αρίωνα καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ 32-31 Α.Ο.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ιδανικοί αυτόχειρες οι παίκτες των Ιωαννίνων, βρέθηκαν στο 39λεπτό να προηγούνται με διαφορά 10 τερμάτων όμως με ένα επιθετικό κρεσέντο οι παίκτες της Αξιούπολης ανέτρεψαν την σε βάρος τους κατάσταση και κατέκτησαν δύο υπερπολύτιμούς βαθμούς.
Αποστόλης Τικμανίδης: το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι για ένα ακόμη παιχνίδι υποτιμήσαμε τους εαυτούς μας.
 ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡ. - 29/01/2012 17:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου