Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν ο Μυσιρλής

Πηγή:  http://olapaok.gr 
Στις αρχές Φεβρουαρίου θα χειρουργηθεί ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, στον αγώνα με την Ακαδημία Πάτρας στις 17 Δεκεμβρίου. Κοντά στην Εθνική ο Ελαβάνογλου
Την Πέμπτη (5/1), καθορίστηκε το χρονικό διάστημα της χειρουργικής επέμβασης, την οποία αναλαμβάνει ο συνεργάτης του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ειδικός ορθοπεδικός χειρούργος Κωνσταντίνος Τσανίδης. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα επιλέχθηκε από τον ίδιο τον αθλητή, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του.
Ουσιαστικά, ο Μυσιρλής χάνει τη φετινή σεζόν εξαιτίας αυτού του τραυματισμού.
Κοντά στην Εθνική ο Ελαβάνογλου
Στο μεταξύ, ο φυσιοθεραπευτής Σάββας Ελαβάνογλου είναι ο δεύτερος εκπρόσωπος της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ στην Εθνική ομάδα μετά τον Θόδωρο Πετρίδη.
Ο Σάββας Ελαβάνογλου παρέχει τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα των ανδρών στο πλαίσιο των αγώνων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2013. Μάλιστα, ο έμπειρος φυσιοθεραπευτής επιμελήθηκε την αποθεραπεία του διεθνούς πίβοτ Γιώργου Χαλκίδη, που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο, προκειμένου να είναι έτοιμος στους κρίσιμους αγώνες με τη Βοσνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου