Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Χαλκίδης: "Να χαμογελάσουμε στο τέλος"

Τι δήλωσαν οι διεθνείς ένα 24ωρο πριν από την έναρξη (15/1, 20.00) της αναμέτρησης με τη Βοσνία στη Μίκρα, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει την πρόκριση στα πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Συγκέντρωση, διάθεση και καλή ψυχολογία θα είναι τα κλειδιά της νίκης-πρόκρισης της εθνικής ανδρών στην αναμέτρηση με τη Βοσνία (15/1, 20.00, ΕΤ3) σύμφωνα με τους διεθνείς.
Θυμίζουμε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χρειάζεται νίκη με διαφορά τριών γκολ για να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013.
Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, Γιώργος Χαλκίδης επισήμανε "πρέπει να συγκεντρωθούμε ακόμα πιο πολύ σε αυτό το παιχνίδι. Η διαφορά ήταν τέτοια στην Βοσνία που μας δίνει το πλεονέκτημα να διεκδικήσουμε με πολλές πιθανότητες την πρόκριση. Με πάθος και αυτοσυγκέντρωση ελπίζω να χαμογελάσουμε στο τέλος".
Ο κορυφαίος του πρώτου αγώνα, Σπύρος Μπαλωμένος εξήγησε πως "θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, διότι οι Βόσνιοι είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο, όπως και στη Βοσνία. Χρειαζόμαστε την καλή άμυνα και αν το καταφέρουμε μπορούμε να κερδίσουμε και στην συνέχεια να πάρουμε την διαφορά. Πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και να τρέξουμε ακόμα περισσότερο".
Τέλος, ο Ευγένιος Κουλούρης είπε αυτό που σκέφτονται όλοι όσοι ασχολούνται με το ελληνικό χάντμπολ: "Θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε, διότι το έχει ανάγκη πρώτα απ’ όλα το άθλημα μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου