Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Επιστρέφει στη Μίκρα η ΑΕΚ

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο κλειστό της Μίκρας ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής του β΄ γύρου στην Α1 ανδρών.
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συγκρούονται στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου- Για το «11 στα 11» ο Διομήδης Αργους- Όνειρα τετράδας για Αερωπό Έδεσσας- Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεσπόζει στη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες και χρειάζεται τη νίκη στην έδρα του για να μη χάσει εντελώς την επαφή με τις πρώτες θέσεις.
Η ΑΕΚ, που επιστρέφει για πρώτη φορά στο γήπεδο, όπου πέρυσι πανηγύρισε τον τίτλο με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, θα αγωνιστεί με δύο σημαντικές απουσίες, των τιμωρημένων από το ματς με τον Δούκα Μπακαούκα και Βακάλη.
«Είναι ένα ματς δίχως αύριο όσον αφορά το πρωτάθλημα. Θέλουμε πολύ τη νίκη. Είμαι σίγουρος πως θα δεν υποτιμάμαι την πρωταθλήτρια. Είναι παγίδα να το κάνουμε αυτό. Είναι μια ομάδα με προσωπικότητα. Θέλουμε πάνω απ’ όλα την νίκη και για την διαφορά βλέπουμε. Θέλουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα για μια σειρά αγώνων, που θα κρίνουν πολλά για τους στόχους μας στη σεζόν. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων.
Από την πλευρά του ο αριστερός ίντερ της ΑΕΚ Φάνης Τσαούσης επεσήμανε: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Ότι και να γίνει αύριο δεν κρίνεται τίποτα. Δεν θα μείνουμε στις σημαντικές απώλειες. Θα πρέπει οι υπόλοιποι παίκτες να τους αντικαταστήσουμε επάξια. Σίγουρα μετά τον τίτλο που πήραμε μέσα στη Θεσσαλονίκη η ψυχολογία μας έχει αλλάξει και οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί, καθότι για χρόνια είχαμε αρνητική παράδοση».
Το πρόγραμμα:
Σαββάτο 28/1/2012
Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ (12η αγωνιστική)
Μίκρα -3- 15:00, ΠΑΟΚ- ΑΕΚ (Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Μεϊμαρίδης)
ΔΑΚ Άργους 18:00, Διομήδης Άργους- Φίλιππος Βέροιας (Τσάκωνας- Χασκής, Μίγκας)
ΔΑΚ Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- ΧΑΝΘ (Τόλιος- Λινάρδος, Παρτεμιάν)
ΔΓ Νίκαιας 18:00, Άρης Νίκαιας- Πανελλήνιος ΓΣ (Καραπάνος- Τσακανίκας, Μπεμπέτσος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου