Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Πηγή: http://www.handball.org.gr/Στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έφθασε στις 18:00 η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, έχοντας ολοκληρώσει το έργο της, που ήταν η νίκη με 31-25 στην Ιταλία.
Οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα οι Βασιλάκης, Σανίκης, Καρυπίδης, Χαλκίδης, Τζιμούρτος, Παπαδόπουλος έφυγαν με απευθείας πτήση από Βερόνα για την Γερμανία, εκτός του Χαλκίδη που πλέον παίζει στην Ελβετία.
Οι υπόλοιποι επέστρεψαν στην πατρίδα μέσω Ρώμης.
Οι διεθνείς στάθηκαν στην σημασία της νίκης για το ελληνικό χάντμπολ και το μέλλον της ομάδας.
Γρηγόρης Σανίκης: «Στο β΄ ημίχρονο δέσαμε την άμυνα μας και εκμεταλλευτήκαμε τις αντεπιθέσεις. Αυτή η νίκη σημαίνει πρόκριση, μόνο αν αυτοκτονήσουμε θα την χάσουμε. Είχαμε σωστές επιλογές. Μας έδωσε ανάσα και σαν ελληνικό χάντμπολ»
Κώστας Τσιλιμπάρης: «Ήταν μια σημαντική νίκη για την εξέλιξη της Εθνικής. Μπορούμε να πούμε ότι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, δόθηκε ξανά η ελπίδα την δέουσα προσοχή θα πάρουμε την πρόκριση. Θα μπορέσουμε να επαναπροσδιορίσουμε τα θέλω μας».
Σωτήρης Μαραγκός: «Ήταν μια μεγάλη νίκη. Βοήθησαν πολύ τα παιδιά που επέστρεψαν. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετική και μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι».
Βύρωνας Παπαδόπουλος: «Μας αφύπνισε η απόδοση μας στο α΄ ημίχρονο. Ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση. Δείξαμε ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον και ποιότητα. Η παρουσία των παιδιών που επέστρεψαν βοηθάει πολύ αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά
Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου: «Ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε αποφασισμένοι στον στόχο μας που είναι η πρόκριση, αλλά και να ξαναβάλουμε την Εθνική στον δρόμο των επιτυχιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου