Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ήταν διαστημική...

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.grΑν και επέδειξε φιλότιμες προσπάθειες ο Διομήδης Άργους γνώρισε φυσιολογικά την ήττα με 37-17 από την Ράιν Νέκαρ Λόβεν στο Μανχάιμ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον 3ο γύρο του EHF cup.
H Γερμανική ομάδα που είναι αυτή την στιγμή η πιο φορμαρισμένη στον πλανήτη, έχοντας την πρωτοπορία στην Μπουντεσλίγκα με 13 νίκες σε ισάριθμα ματς, οδήγησε τους πρωταθλητές Ελλάδας και Κυπελλούχους Ευρώπης στην πρώτη τους ήττα στη σεζόν μετά από 9 νικηφόρα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Η ομάδα των 6 εκατομμυρίων ευρώ «καθάρισε» την νίκη από το πρώτο δεκάλεπτο όταν προηγήθηκε με 8-0! Στη συνέχεια ο Διομήδης ανέβασε την απόδοση του, ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, αλλά η διαφορά δυναμικότητας και επιπέδου ήταν τόσο μεγάλη που αρκούσαν μερικά ξεσπάσματα για την Λόβεν, ώστε να αυξήσει την διαφορά στο σκορ. Μέχρι το 50' ο Διομήδης κρατούσε την διαφορά κάτω από τα 15 γκολ (31-17), αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο κουράστηκε από τον εξοντωτικό ρυθμό των.... διαστημικών αντιπάλων του και με ένα 6-0 σερί, η Λόβεν έφτασε στο τελικό 37-17.
Η ελληνική ομάδα στον επαναληπτικό του Λουτρακίου την ερχόμενη Κυριακή (18:30) θα ψάξει μία αξιοπρεπή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του και ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε να αποχαιρετήσει την Ευρώπη με ψηλά το κεφάλι.
«Βαριά ήττα ψυχολογικά»
Ο προπονητής του Διομήδη Άργους Δημήτρης Δημητρούλιας, σχολίασε: «Η αρχή μας κόστισε. Θέλαμε να έχουμε ένα καλό πρόσωπο. Είχαμε πολύ κακό ποσοστό από τα 6 μέτρα, μόλις 30%, ενώ συνήθως παίζουμε κοντά στο 70%. Ψυχολογικά είναι βαριά ήττα, αλλά πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, ξεκινώντας από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε στο δεύτερο ματς να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να πω όμως ότι η διαιτησία δεν μας σεβάστηκε καθόλου, άσχετα με την διαφορά δυναμικότητας των ομάδων»
Ο τεχνικός της Λόβεν Γκούντμουντουρ Γκούντμουντσον είπε: «Μπήκαμε στο ματς έχοντας στο μυαλό μας μόνο τον Διομήδη και όχι το Κίελο που αντιμετωπίζουμε σε λίγες ημέρες. Δείξαμε σοβαρότητα από την αρχή διότι ο Διομήδης ήταν άγνωστος αντίπαλος. Θέλαμε να μπούμε δυνατά και το καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκουράσαμε παίκτες, μην χάνοντας όμως την συνοχή μας. Κόντρα στο Κίελο πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε μια νεανική ομάδα με ισχυρές προσωπικότητας και μπορούμε να πιέζουμε 60 λεπτά και όταν αυτό το κάνεις στο χάντμπολ, παίρνεις συνήθως και τα αποτελέσματα που θέλεις».
ΡΑΙΝ ΝΕΚΑΡ ΛΟΒΕΝ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 37-17
ΛΟΒΕΝ (Γκούντμουντουρ Γκούντμουντσον): Γκροέτσκι 9, Γκουαρντιόλα 8, Μπιτζ 5, Σμιντ 5, Στεινχάουσερ 3, Μίρχολ 2, Σέσουμ 2, Γκενσχάιμερ 1, Γκέρλιχ 1, Τζότζιτς, Εκνταχλ, Λάντιν, Πέτερσον, Ρόγκις, Στογιάνοβιτς.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Μαστορογιάννης 4, Μαραγκός 3, Ζαραβίνας 3, Σαμαράς 2, Τάσκοβιτς 2, Δεληγιάννης 1, Καραϊβάνοφ 1, Μεγαλοοικονόμου 1, Χαντέλης, Κοντούλης, Κρεμαστιώτης, Μούγιτς, Νούγκοβιτς, Πασσιάς, Τσούλος.
Διαιτητές: Κλέβεν- Ράμπεργκ (Νορβηγία), Παρατηρητής: Ραιζίγκερ (Αυστρία), Κόκκινες: Ρόγκις (3 δίλεπτα), Μεγαλοοικονόμου (απευθείας για επικίνδυνο φαουλ), δίλεπτα: 6-4, πέναλτι: 4/4-0/2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου