Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Στην τελική ευθεία ο Πήγασος Αιγίου

Πηγή: http://www.thebest.gr
Tην Τετάρτη πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του τμήματος

Η ώρα του χάντμπολ και του Πήγασου Αιγίου φτάνει. Την ερχόμενη Κυριακή στη μία το μεσημέρι, η ομάδα της Αιγιάλειας ρίχνεται στη «μάχη» του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, αντιμετωπίζοντας στο Μαρούσι τον ισχυρό Παράδεισο.Δύσκολο ξεκίνημα για τους «μελανόλευκους», που ωστόσο θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, σε ένα πρωτάθλημα, στο οποίο έτσι κι αλλιώς, ξεκινούν με υψηλούς στόχους. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά μετά την εκπληκτική περυσινή χρονιά που άφησε παρακαταθήκη και ανέβασε ακόμη περισσότερο τον πήχη.
Η ενίσχυση της ομάδας αυτό το καλοκαίρι, αλλά και οι εμπειρίες που αποκόμισαν όλοι από την παρθενική περυσινή τους παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 είναι δύο στοιχεία, αρκετά ώστε να ανεβάσουν επίπεδο τον Πήγασο Αιγίου, που πλέον υπολογίζεται περισσότερο από όλους τους αντιπάλους του.
Από την άλλη, ενισχύθηκαν σημαντικά και αρκετές από τις υπόλοιπες ομάδες, γεγονός που μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας στο φετινό πρωτάθλημα, που αναμένεται αμφίρροπο και συναρπαστικό.
Επιπλέον όπλο για την αιγιώτικη ομάδα, η συσπείρωση όλων, από τη διοίκηση, τους προπονητές και το έμψυχο δυναμικό, μέχρι, φυσικά, τον υπέροχο κόσμο του Αιγίου που είναι βέβαιο ότι θα στηρίξει και φέτος την προσπάθειά της. 
Επίσης το απόγευμα της Τετάρτης το αντρικό και το γυναικείο τμήμα έλαβαν και τις… ευλογίες τής Εκκλησίας, καθώς στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του ιερού ναού Ταξιαρχών Αιγίου π. Χαράλαμπος Καρακάσης ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία, μα πρωτίστως υγεία στα μέλη της διοίκησης, τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριες του αιγιώτικου συλλόγου.
Παρών και ο γιατρός, πρώην δήμαρχος Αιγίου, Απόστολος Καραφωτιάς, πιστός φίλος του Πήγασου όλα αυτά τα χρόνια, πάντα αρωγός στις προσπάθειες της ομάδας για την καθιέρωσή της στις μεγάλες κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου