Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

PreGAME: ΔΟΥΚΑΣ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΚΗ
Στο Δαϊς ο Δούκας φιλοξενεί τον Άρη Νίκαιας με τους γηπεδούχους να θέλουν την νίκη, ώστε να επιστρέψουν στα καλά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Διομήδη. Η ομάδα του Τάκη Μελετάκου από την άλλη πλευρά προέρχεται από την νίκη κόντρα στο Κιλκίς, κάνοντας ουσιαστικά νέα αρχή στο πρωτάθλημα. Απο μία πιθανή βασική όμως απουσία και για τις δύο ομάδες, αφού για τον Δούκα δεν προπονήθηκε ολόκληρη την εβδομάδα ο Παναγιώτης Νικολαϊδης και για τον Άρη Νικαίας o Γιώργος Μελετάκος που η συμμετοχή του θα αποφασιστεί στην σημερινή απογευματινή προπόνηση.
Ο διεθνής δεξιός εξτρέμ του Δούκα Δημήτρης Τζηράς τόνισε στο handball.gr: "Μετά την ήττα από τον Διομήδη στο Άργος στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις νίκες. Ο Άρης Νικαίας είναι ανεβασμένος ψυχολογικά μετά την νίκη του επί του Κιλκίς και πιστεύω πως θα είναι δύσκολο ματς. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ όλη την διάρκεια του αγώνα και με καθαρό μυαλό να φτάσουμε στην νίκη, που είναι πολύ σημαντική για την επίτευξη του φετινού μας στόχου που είναι η πρώτη τετράδα."
Από την πλευρά του Άρη Νικαίας, δήλωσε στο handball.gr ο προπονητής της ομάδας Τάκης Μελετάκος: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς γιατί έχουμε ένα αντίπαλο που παρά τον μικρό μέσο όρο ηλικίας του έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία, παίζει γρήγορο handball και είναι από τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Παρ'όλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου