Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Δράσεις ανάπτυξης στην Ήπειρο

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/

** Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012 στο Κλειστό Γυμναστήριο Άρτας, διοργανώθηκε Σεμινάριο Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης με θέμα : «Βασικοί κανονισμοί και μεθοδολογία της Χειροσφαίρισης στην Α΄βάθμια και Β΄βάθμια εκπαίδευση».
Εισηγητές ήταν η Σχολική Σύμβουλος κα. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ και οι κ. ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης της Ο.Χ..Ε. και Ομοσπονδιακός Προπονητής Εθνικής Παίδων) και ο κ. ΜΠΙΖΕΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης Βορείου Ελλάδος).
Συγχαρητήρια αξίζουν στην Σχολική Σύμβουλο κα. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ για την άμεση
ανταπόκριση και άψογη συνεργασία που είχε με τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές της Ο.Χ.Ε. (κκ.ΙΑΤΡΟΥΔΗ και ΜΠΙΖΕΤΑ).
Η συμμετοχή των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής ήταν πλήρης, αφού συμμετείχαν όχι μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά στο σεμινάριο.
Μετά το τέλος του σεμιναρίου οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές έκαναν υποδειγματικές προπονήσεις σε Παμπαίδες – Παγκορασίδες και Μίνι των σωματείων Πρωτέας Άρτας και Αναγέννηση Άρτας.
Τέλος έγινε συνάντηση – συζήτηση των προπονητών των σωματείων με τους Ομοσπονδιακούς προπονητές σε θέματα ανάπτυξης του χάντμπολ στην περιοχή.
** Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012 οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές κ. Παναγιώτης Ιατρούδης και κ. Ιωάννης Μπιζέτας έκαναν υποδειγματική προπόνηση στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων σε Παμπαίδες – Παγκορασίδες και Μίνι του σωματείου Α.Ο.Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου