Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Η ΟΧΕ έδωσε τη λύση

Με παρέμβαση της ΟΧΕ θα δοθεί μεγαλύτερος χρόνος προπόνησης στον ΑΣ Ηλιούπολης στο δημοτικό γυμναστήριο.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης συζητήθηκε χθες το θέμα του ΑΣ Ηλιούπολης, σχετικά με το αίτημα του συλλόγου, για τις ώρες διάθεσης του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, για προπονήσεις.
Στο συγκεκριμένο κλειστό γυμναστήριο, δίνονται στην ομάδα χάντμπολ του ΑΣ Ηλιούπολης, τρεις ώρες το Σαββατοκύριακο, για αγώνες (1,5 ώρα το Σάββατο και 1,5 ώρα την Κυριακή) και καμία ώρα, για προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα.
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου από πλευράς της ομάδας, παραβρέθηκαν η Αντιπρόεδρος κ. Αγγελική Ρούσσου, το μέλος του Δ.Σ. κ. Ελένη Βαμβόλη καθώς και γονείς αθλητών και αθλητριών. Μετά από πρόσκληση της διοίκησης του συλλόγου, το παρών έδωσε και εκπρόσωπος της ΟΧΕ, ο ειδικός γραμματέας κ. Δημήτρης Σταυρακάκης, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει λύση στο πρόβλημα και να δοθούν 2 ώρες για προπόνηση μέσα στην εβδομάδα, στην ομάδα του ΑΣ Ηλιούπολης και παράλληλα να τοποθετηθεί φωτισμός στο ανοιχτό γήπεδο χάντμπολ που βρίσκεται στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο της πόλης, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του σωματείου.
Ο ειδικός γραμματέας της ΟΧΕ, στο περιθώριο της συνεδρίασης, συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλο. Ο τελευταίος -αφού τόνισε ότι το χάντμπολ είναι αδικημένο άθλημα- δεσμεύθηκε ότι θα δοθεί άμεσα λύση στο θέμα του φωτισμού του ανοιχτού γηπέδου, ενώ ζήτησε να υπάρξει συνάντηση με την Ομοσπονδία και τους εκπροσώπους του ΑΣ Ηλιούπολης.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος, δεσμεύτηκε, ζητώντας πίστωση χρόνου, μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και ολοκληρωθούν οι εργασίες σε γήπεδο μπάσκετ, στο οποίο τοποθετείται μπαλόνι (δίπλα από το κλειστό). Τότε θα υπάρξουν κενές ώρες, ώστε να δοθούν στο χάντμπολ  για τις ανάγκες των τμημάτων του ΑΣ Ηλιούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου