Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

PreGAME: ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Πηγή: γράφτηκε από ΜΑΝΩΛΗ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ
Ματς φωτιά στις Συκιές. Φοίβος και Φίλιππος Βέροιας καίγονται για βαθμούς!!!
Ο Φοίβος θα έχει όπλο στην αναμέτρηση με τον Φίλιππο τον ενθουσιασμό που δείχνει σε κάθε του παιχνίδι και φυσικά θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική του μεταμόρφωση προς το καλύτερο ειδικά όταν αγωνίζεται στις Συκιές. Ο Δημήτρης Μασλαρινός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Μπαντή, που ούτως ή άλλως βέβαια ο Bερoιώτης πίβοτ δεν θα αγωνίζονταν αφού υπάρχει σχετική συμφωνία, ενώ αμφίβολος είναι και ο αριστερόχειρας εξτρεμ Χρήστος Νικολαίδης. Ο παίκτης πάντως πάνω στον οποίο στηρίζει πολλά το επιθετικό παιχνίδι του Φοίβου είναι ο αδελφός του Χρήστου, Νίκος Νικολαίδης.
Ο Φίλιππος Βέροιας από την άλλη πλευρά ψάχνει τους πρώτους βαθμούς εκτός έδρας με στόχο να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας, ενώ έχει σχεδόν μια ολόκληρη εκτός λόγο τραυματισμών. Αμφίβολη η συμμετοχή του Ηλία Μάντζου που έπαθε διάστρεμμα την Τετάρτη στο ματς με την ΑΕΚ, του Σταύρου Ρεμπελάκου, του πίβοτ Νίκου Αρβανιτίδη που τραυματίστικε στο πόδι στον αγώνα με την ΑΕΚ, του Παντελή Κωστακίδη που έχει ενοχλήσεις στην μέση, του Παναγιώτη Ντόβα που τραυματίστηκε στον αγώνα εφήβων με τον Ζαφειράκη στην Νάουσα την προηγούμενη Κυριακή, ενώ ο Σταύρος Παπαδόπουλος είναι σίγουρα εκτός.
Ο 20χρονος αριστερός εξτρεμ των Συκεωτών Νίκος Νικολαίδης σχολιάζει στο handball.gr για την αναμέτρηση με τον Φίλιππο, «Αγωνιστικά είμαστε έτοιμοι ωστόσο σε αυτήν την βδομάδα προετοιμαστήκαμε κυρίως ψυχολογικά για να αντιμετωπίσουμε τον Φίλιππο. Απέναντί μας θα έχουμε μια ομάδα με βαριά ιστορία και φανέλα αλλά αυτό δε μας βαραίνει, αντιθέτως μας δίνει ένα επιπρόσθετο κίνητρο για να φτάσουμε στην επιτυχία. Δεν θεωρούμε ειδικά αυτό το παιχνίδι καθοριστικό αφού θέλουμε να κοιτάζουμε κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά, να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς και να πετύχουμε το στόχο της παραμονής»
Ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος και αρχηγός του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρης Μπαντής δήλωσε στο handball.gr: “Είναι ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία αξιόμαχη και αξιόλογη ομάδα. Ο Φοίβος είναι αγωνιστικά πολύ ανεβασμένος και είναι μία ομάδα που έχει ως τώρα δείξει χαρακτήρα. Εμείς προσπαθούμε να βελτιωθούμε αλλά εξαιτίας των πολλών συνεχόμενων τραυματισμών το έργο μας γίνεται πολύ δύσκολο, αφού σε κάθε αγώνα σχεδόν παρουσιαζόμαστε με καινούργια σύνθεση και είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμόζουμε κάθε φορά νέο τρόπο παιχνιδιού, ανάλογα με τις παρουσίες που έχουμε. Τέλος πιστεύω ότι θα γίνει αύριο ένα πολύ καλό παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου