Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ: Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός

Πηγή: www.paok24.com
Η γυναικεία ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο ματς με την Κιέλσε για τους "32" του Τσάλεντζ Καπ, ωστόσο ηττήθηκε με 23-25 και αποκλείστηκε από το θεσμό.
Τα κορίτσια της Γρηγορίας Γκόλια μετά το πρώτο ματς όπου αδίκησαν τους εαυτούς τους (ήττα με 18-31) έδειξαν ένα καλύτερο πρόσωπο σήμερα στη Μίκρα και πάλεψαν το ματς, αλλά η πολωνική ομάδα εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία της και έφτασε στο τελικό 23-25.
"Σήμερα πραγματοποιήσαμε μεγάλη εμφάνιση. Αν συνεχίσουμε σε αυτό το αγωνιστικό επίπεδο, δεν
θα έχουμε κανένα πρόβλημα στην επίτευξη των στόχων μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ευχαριστώ πολύ το προπονητικό τιμ και τις αθλήτριες μας για το πάθος που επέδειξαν. Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ, να μας στηρίξει στο επόμενο κρίσιμο ματς με τη νταμπλούχο Ελλάδος Ορμή, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο μας", δήλωσε στο PAOK24 ο έφορος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης.
Ημίχρονο: 11-19
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Ζούμπου, Ιωαννίδου, Νούλα 2, Σμαρδέλη, Τράικοβιτς 2, Ανθίτση, Βαφειάδου Ευρ., Μπίμπα 1, Χατζή, Λογδανίδου 4, Προκοπίδου 6, Βαφειάδου Αικ. 3, Στρατάκη 5, Παυλίδου, Στάικου,
Κιέλσε: Γκράμπαρτσικ 6, Σίντσερζ 1, Γκρέσικ, Λάλεβιτς 6, Πιέκνικ, Μλιάναρτσικ, Κοτ 4, Ντράμπικ 4, Στας, Παζόβσκα 2, Βαβριζνόφσκα, Νόβακ, Όλσοβα 1, Βόζνιακ, Σκρίνιαρτζ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου