Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Δημητρούλιας στο handball-planet: Είμαστε αουτσάιντερ, αλλά θα προσπαθήσουμε να αιφνιδιάσουμε τη Lowen!

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr από http://www.handball-planet.com


Ζητήσαμε από τον προπονητή του Διομήδης Άργους Δημήτρη Δημητρούλια να μας πει τις σκέψεις του για το επερχόμενο αγώνα εναντίον της Rhein-Neckar-Lowen για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου EHF.
1. Πώς προετοιμάσετε την ομάδα σας για τον πρώτο αγώνα στη Γερμανία;
"Έχουμε κάνει ανάλυση πολλών αγώνων της Rhein-Neckar-Lowen μέχρι τώρα. Έχουμε προσπαθήσει να ανακαλύψουμε τυχόν αδυναμίες στη γερμανική πλευρά, εάν τυχόν υπάρχουν! Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είμαστε το απόλυτο αουτσάιντερ σε αυτά τα ματς. Θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε ότι μπορούμε από αυτό! "
2 Είστε σίγουρος ότι ο Διομήδης είναι μια πραγματική πρόκληση για τη γερμανική ομάδα;
«Θα ήθελα πραγματικά να είμαι και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Η Lowen δεν είναι μόνο μια γερμανική ομάδα, αλλά είναι μια από τις ισχυρότερες και μία από τις κορυφαίες ομάδες, του καλύτερου πρωταθλήματος χάντμπολ στον κόσμο. Θα ήθελα πραγματικά να ανταπεξέλθουμε στην περίσταση. Αυτό θα ήταν πολύ ενθαρρυντικό για το Ελληνικό χάντμπολ! "

3. Ο πρώτος αγώνας έχει προγραμματιστεί στο Manheim στις 24 Νοεμβρίου, τι πιστεύετε ότι θα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στη Γερμανία;
«Θα παίξουμε απέναντι σε παίκτες που έχουμε συνηθίσει να θαυμάζουμε και βλέπουμε στην τηλεόραση. Τώρα θα πρέπει να τους πολεμήσουμε και ο υπερβολικός σεβασμός θα μπορούσε να μας κάνει λιγότερο ενεργούς. Σχετικά με το παιχνίδι, θα πρέπει να βρούμε τρόπους για να σπάσουμε τα εκρηκτικά τους διαστήματα, όπου συνήθως πραγματικά καταστρέφουν κάθε αντίπαλο. "

4. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της ομάδας σας σήμερα;
Η ομάδα μας βελτιώνεται από μήνα σε μήνα σε κάθε πτυχή: από τη διοίκηση ως το γήπεδο. Θα πρέπει να ξέρετε ότι κερδίσαμε το πρώτο μας εθνικό τρόπαιο την περασμένη σεζόν, μαζί με το
EHF Challenge cup. Θα έλεγα ότι η δύναμή μας βρίσκεται στην χημεία και το οικογενειακό περιβάλλον τα τελευταία 2 χρόνια. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω την "χαντμπολική μας εξυπνάδα", μια άλλη σημαντική πτυχή που μας βοήθησε να φτάσουμε ως εδώ."

5. Έχετε παρατηρήσει τις αδυναμίες στη Rhein-Neckar Lowen;
"Κάθε ομάδα έχει αδύνατα σημεία, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή τη στιγμή η Lowen δεν δείχνει πολλά! Από ό,τι είδα περνούν κάποιες περιόδους στο παιχνίδι χωρίς να είναι σε πλήρη συγκέντρωση αλλά προκειμένου να επωφεληθούμε από αυτό, πρέπει πραγματικά να είμαστε 100% συμπαγείς! "

6. Ελληνικό χάντμπολ: Ποια είναι η γενική κατάσταση του χάντμπολ στη χώρα;
"Λόγω της οικονομικής κατάστασης που όλοι γνωρίζουμε, η Ελληνική χειροσφαίριση ήταν έξω από τις επιτυχίες για πολλά χρόνια, αλλά ελπίζω ότι η κατάκτηση μας του Challenge Cup θα είναι ένα εφαλτήριο για τις ελληνικές ομάδες και φυσικά την εθνική ομάδα να βάλουν εκ νέου τους τροχούς στη σιδηροτροχιά της επιτυχίας!

7. Παγκόσμιο χάντμπολ και το χάντμπολ της Μεσογείου: τι θα αλλάζατε για να γίνει το άθλημα πιο δημοφιλές και ελκυστικό από την άποψη των αποτελεσμάτων και των προβολής στα ΜΜΕ;
"Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα ερώτηση! Για μένα, το χάντμπολ είναι πραγματικά ένα άθλημα κοντά στο μεσογειακό ταμπεραμέντο, και οι άνθρωποι που το παρακολουθούν, το αγαπούν πραγματικά! Στην Ισπανία και τη Γαλλία, το χάντμπολ έχει γίνει πολύ δημοφιλές. Η Ελλάδα και η Ιταλία έχουν πολύ δρόμο ακόμα. Είμαι βέβαιος ότι το χάντμπολ στην Ελλάδα, θα έχει όφελος, χάρη στην εμφάνιση της ομάδας μας στη διεθνή σκηνή. "
8. Ελληνική Α1 Ανδρών: Θα μπορούσατε να μας περιγράψετε την τρέχουσα σεζόν μέχρι τώρα;
"Είναι αρκετά ανταγωνιστική με Διομήδη, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Δούκα αγωνίζονται για τον τίτλο. Με την επιστροφή στην Ελλάδα των μεγάλων παικτών, όπως οι Αλβανός και Μπαλωμένος, το πρωτάθλημα έχει γίνει ισχυρότερο, πιο σκληρό και πιο ελκυστικό. "
ΚΕΙΜΕΝΟ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Luca Del Bianco

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου