Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Τα Ελληνικά πολυβόλα της Melsungen γκρέμισαν και την Minden

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΚΗ
Μιά ακόμη νίκη για την Melsungen, αυτή την φορά θύμα της "Αγίας Τριάδας" που σκόραρε 15 φορές ήταν η Minden, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Κασελ μπροστά σε 2.200 υποστηρικτές των κόκκινων, για την 11 αγωνιστική της Bundesliga,
Στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα ήταν ισορροπημένα για τις δύο ομάδες, αφού καμία δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα μεγαλύτερο από 1 γκολ, με αποτέλεσμα να φύγουν για τα αποδυτήρια ισόπαλες με 10:10. Όμως οι Έλληνες της Melsungen δεν είχαν διάθεση να παραχωρήσουν βαθμό στους φιλοξενούμενους, πήραν μια διαφορά +4 τερμάτων στο 40', διαφορά που κράτησαν σχεδόν μέχρι το τέλος του αγώνα (26:21 τελικό).
Ο Σάββας Καρυπίδης σκόραρε 9 φορές (6 πέναλντι), ο Αλέξανδρος Βασιλάκης 5 και ο Γρηγόρης Σανίκης 1 φορά.
Με την νίκη της αυτή η Melsungen ανέβηκε στην 9η θέση στην βαθμολογία της Bundesliga και βρίσκεται πίσω μόλις 1 βαθμό από τους HSV Hamburg, SG Flensburg και TuS N-Lübbecke.
MT Melsungen: Appelgren , Sandström, Stenbäcken (1), Mansson, Kubes, Fahlgren (2), Vasilakis (5), Hildebrand, Danner (1), Sanikis (1), Karipidis (9/6), Allendorf (3), Vuckovic (4)
GWD Minden: Persson, Vortmann, Fuchs (2), Steinert (5), Südmeier (2), Torbrügge, Tesch, Oechsler (2), Svavarsson, Schmidt (5/3), Svitlica (3), Freitag, Doder (2), Klesniks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου