Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε 30-23 η Εθνική γυναικών

Συντάκτης: Οnsports Team
Η Εθνική Γυναικών έχασε με 30-23 από την Τυνησία στο κλειστό της Νέας Ιωνίας στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Η ελληνική ομάδα ήταν πολύ καλύτερη αγωνιστικά σε σχέση με το πρώτο ματς που έληξε 31-16 υπέρ της Τυνησίας, ενώ ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο με την παρουσία της Λογδανίδου το επιμέρους σκορ ήταν 14-13 υπέρ της. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μάλιστα θα μπορούσε ακόμα και να κοντράρει στα ίσια την αντίπαλο της, διεκδικώντας τη νίκη, αν δεν είχε ένα τραγικό πρώτο 15λεπτο στο οποίο βρέθηκε πίσω με 10-1!
ΕΛΛΑΔΑ - ΤΥΝΗΣΙΑ 23-30
Τα δεκάλεπτα: 1-7, 7-12, 9-17 (ημχ.), 14-23, 18-27, 23-30
ΕΛΛΑΔΑ (Σωκράτης Βακάλης): Λέκκα, Ποιμενίδου 2, Χρυσή, Νούλα, Παπαδοπούλου Μ. 1, Παπανικολάου 3, Χατζηπαρασίδου 3, Μάστακα 5, Λογδανίδου 2, Κοτσαμπουικίδου, Μαυρογεώργη Ν. 2, Στρατάκη 1, Παρασκευαϊδου, Δημητρίου, Βαφειάδου 3, Καζάκη 1.
ΤΥΝΗΣΙΑ (Λορέν Μπεζό): Αμέντ, Νταουλά 2, Μπετχούρ, Ελγκαουί 5, Αμίς 1, Τουμί 3, Αμπλαλά, Κιλανί 1, Χλαιλί 1, Μαρζούκ 5, Τσεμπά 2, Κλουιλντί 2, Ζαουαντί 4, Σφαρ 1, Μανσουρί, Νταουάντι 3.
Διαιτητές: Σκλαβενίτης- Συρεπίσιος, δίλεπτα: 2-2, πέναλτι: 2/2-4/4
Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Σωκράτης Βακάλης, σχολίασε: «Όταν ξεπεράσαμε το σοκ του πρώτου δεκαλέπτου αρχίσαμε να έχουμε καλή παρουσία. Πρέπει όμως να προβληματιστούμε διότι το κακό ξεκίνημα τείνει να γίνει συνήθεια. Το καλό είναι πως όταν αλλάζαμε παίκτριες, ο ρυθμός μας δεν έπεφτε, ενώ σε κάθε ματς υπάρχει και κάποια παίκτρια που μέσα από αυτό το μοντέλο της ομάδας ξεχωρίζει».
«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε σχέση με το χθεσινό. Δείξαμε βελτιωμένη εικόνα. Υπάρχει θέληση και η προσπάθεια γίνεται καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις. Με την απαραίτητη υπομονή δεν θα αργήσουν να έρθουν τα αποτελέσματα», σχολίασε από την πλευρά της η Ελένη Ποιμενίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου