Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

PreGAME: ΧΑΝΘ-ΚΙΛΚΙΣ

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΚΗΗ αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στη γηπεδούχο ΧΑΝΘ και στον ΓΑΣ Κιλκίς μοιάζει να είναι καθοριστική για το μέλλον των δύο ομάδων. Οι Θεσσαλονικείς για δεύτερη χρονιά, αν και ξεκινούν αισιόδοξα εκτροχιάζονται νωρίς από τις κρυφές ελπίδες για μια υπέρβαση που μπορεί να είναι η διεκδίκηση μιας θέσης στην τετράδα. Αυτό έπαθαν και φέτος μετρώντας ήδη ήττες εκτός προγράμματος γι αυτό και η αναμέτρηση με τον ΓΑΣΚ δεν δίνει περιθώρια για άλλα στραβοπατήματα. 
Ο τεχνικός της ομάδας, Στέλιος Σειρεκίδης έμαθε πλέον να ζει με τα προβλήματα απουσιών κομβικών παικτών του και αυτό συνεχίζει να ισχύει. Ο Γιώργος Βακάλης (γαστροκνήμιο), ο Χρήστος Σπυρόπουλος (ώμος) και ο Κώστας Παντελίδης (προσαγωγοί) δε θα βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι, αλλά στο απουσιολόγιο του έμπειρου τεχνικού που σχολιάζει χαρακτηριστικά στο handball.gr : «Πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση και βγάζοντας στο γήπεδο τον καλό μας εαυτό δεν θα έχουμε πρόβλημα για να φτάσουμε στην επικράτηση. Τα προβλήματα απουσιών μας έχουν γίνει συνήθεια πλέον αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτά. Η ομάδα θα πρέπει να βρίσκει εναλλακτικές λύσεις και αυτό κάνουμε στην προπόνηση καθημερινά». 
Στο άλλο στρατόπεδο ο ΓΑΣΚ θα ψάξει την επιτυχία που θα του αναπτερώσει το ηθικό μετά την ήττα από τον Άρη. Και αυτό γιατί οι άνθρωποί του, με εμφανίσεις σαν κι αυτήν κόντρα στον πρωταθλητή Διομήδη, πίστεψαν και επένδυσαν περισσότερα στη Νίκαια.
Από την πλευρά του ο προπονητής των φιλοξενουμένων Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε στο handball.gr: “Είχαμε μια κακή ήττα στον Άρη Νικαίας την προηγούμενη αγωνιστική, που μας έχει επηρεάσει πολύ κυρίως στον ψυχολογικό τομέα με τον τρόπο που αυτή ήρθε. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση και ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε με άλλο πρόσωπο στον αγώνα με την ΧΑΝΘ και να διεκδικήσουμε τους δύο βαθμούς της νίκης. Δεν θα έχουμε στην διάθεσή μας τον Δεληγιάννη που τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα το προηγούμενο Σάββατο στην Νίκαια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου