Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΑΣΕΔ: Ένα "ευχαριστώ" στον Φίλιππο Βεροίας..

Αναρτήθηκε στο http://www.handball.gr από ΣΤΑΘΗ ΠΑΠΑΧΑΡΤΟΦΥΛΗ
Πηγή: www.ased.gr

Είναι γνωστό ότι η ομάδα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας κέρδισε τον Φίλιππο στη Βέροια αποκλείοντάς τον από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας με σκορ 18-23, το περασμένο Σάββατο. Αυτό που δεν είναι γνωστό και αξίζει να αναφέρουμε, έχει να κάνει με την ευγενική πρωτοβουλία των γηπεδούχων να προσφέρουν σε κάθε μέλος της αποστολής του ΑΣΕΔ - κατά την αναχώρησή της από τη Βέροια - ένα πακέτο τυποποιημένου φαγητού και χυμό.
Δεν το αναφέρουμε τόσο λόγω του σχετικού κόστους - αν και αυτό είναι πλέον μια σημαντική παράμετρος κάθε κίνησης που γίνεται - όσο για να εκφράσουμε ένα ειλικρινές "ευχαριστώ" στους ανθρώπους του Φίλιππου για την όμορφη χειρονομία που έκαναν.
Αυτό το σκοπό είχε και η σημερινή επιστολή που έστειλε το γραφείο του ΑΣΕΔ στη διοίκηση της ομάδας από τη Βέροια, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:
"Με την παρούσα θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας για την άψογη φιλοξενία που παρείχατε στην αποστολή χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας, φροντίζοντας την ομάδα του ΑΣΕΔ και κατά την αποχώρησή της από την πόλη σας με την παροχή φαγητού σε πακέτο. Η κίνηση αυτή ήταν πολλή ευγενική εκ μέρους σας – ιδιαίτερα όταν συμβαίνει σε αυτές τις τόσο δύσκολες εποχές που όλοι βιώνουμε… Τέτοιες πρωτοβουλίες αποτελούν πρότυπο για όλους μας και ενδυναμώνουν τις φιλικές σχέσεις των σωματείων…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου