Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ασταμάτητη η Rhein-Neckar Lowen 11 στα 11

Πηγή: http://www.handball.gr  γράφτηκε από ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΚΗΗ Rhein-Neckar Lowen απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι πολύ σοβαρή υποψήφία για τον τίτλο της Bundesliga αυτή τη σεζόν. Αήττητη φέτος με 11 νίκες σε 11 αγώνες οδηγεί στην βαθμολογία το "κορυφαίο πρωτάθλημα στο κόσμο".
Όμως αυτή την φορά δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Gummersbach, και που ίσως δεν περίμεναν να βρούν τόσο μεγάλη αντίσταση απο μία ομάδα που φέτος δεν είναι τόσο ισχυρή όσο στο παρελθόν. 
Η Gummersbach είχε ένα μικρό προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους, και μόνο στο τέλος, η Rhein-Neckar Lowen κατάφερε να ισοφαρίσει 12:12 (ημίχρονο). Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας δεν άλλαξε εικόνα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν γκολ-γκολ μέχρι το 52'. Με γκολ των Schmid και Ekdahl du Rietz, η αντίπαλος του Διομήδη πήρε προβάδισμα με δύο τερμάτων, και στο 57ο λεπτό με γκολ και πάλι του Schmid, πήγε στο +3 και καθάρισε το ματς (28:30 τελικό).
Κορυφαίοι του αγώνα ο Andy Schmid για την RNL, σκοράροντας 9 φορές (3πέναλντι) και για τους γηπεδούχους ο Adrian Pfahl πρώτος σκόρερ και αυτός με 9 γκολ (4πέναλντι).
Gummersbach - Rhein-Neckar Lowen 28:30
Gummersbach: Pfahl (9/4), Putics (5), Kopco (5), Krause (4), Zrnic (2/1), Sprem (2), Mladenovic (1)
Rhein-Neckar Lowen : Schmid (9/3), Petersson (5), Gensheimer (5/2), Ekdahl du Rietz (4), Groetzki (3), Myrhol (3), Sesum (1/1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου