Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Ορμή

Πηγή: http://www.onsports.gr.  Συντάκτης: Onsports TeamΠαρά την καλή εμφάνιση, η Ορμή υπέκυψε στην ανωτερότητα της Βαρντάρ, γνωρίζοντας την ήττα με 28-19, για τον τρίτο γύρο του ΕΗF Cup.
Η νταμπλούχος Ελλάδας αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στις επιστροφές στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα η Βαρντάρ να εκμεταλλευτεί τις γρήγορες αντεπιθέσεις, «χτίζοντας» σταδιακά μια διαφορά, για να κλείσει το ημίχρονο με 15-8 υπέρ της.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Ορμή διόρθωσε τις αδυναμίες της, δεν έδωσε την ευκαιρία στην γηπεδούχο ομάδα να τρέξει, ενώ κατόρθωσε να μειώσει ακόμα και στα 4 γκολ (16-20 στο 41' και 17-21 στο 49'), έχοντας την Μίσκοβιτς - αν και έπαιξε με σπασμένο δάχτυλο - σε πολύ καλή ημέρα.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ωστόσο η κούραση έκανε την εμφάνισή της και η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αντεπίθεσή της.
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:
Ράτκο Τζούρκοβιτς (προπονητής Ορμής): «Ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος όταν χάνει η ομάδα μου, αλλά τηρουμένων των αναλογιών κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και είμαι ευχαριστημένος από τις αθλήτριες μου, διότι έδωσαν το 100%».
Λένα Ευαγγελίδου (δεξί εξτρέμ): «Κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια, η οποία θα μας βοηθήσει και στα ματς της Ελλάδας».
Λητώ Έλληνα (πίβοτ): «Είμαστε ευχαριστημένες από την άμυνα που παίξαμε. Έχουμε άλλο ένα ματς αύριο θα διορθώσουμε τα λάθη μας και πιστεύω θα είμαστε καλύτερες».
Τα δεκάλεπτα: 4-7, 6-11, 8-15 (ημχ.), 15-20, 17-22, 19-28
ΟΡΜΗ (Ράτκο Τζούρκοβιτς): Δημητρίου 4, Έλληνα 3, Ευαγγελίδου 3, Κασάπη, Κορομηλά, Ματαρόνα, Μίσκοβιτς, Μούρνου 7, Νούσια, Πένεφ 1,Στράτου 1
ΒΑΡΝΤΑΡ (Ίντιρα Καστράτοβιτς): Ντιμίτροβιτς 1, Κίρι, Κίκοβατς 4, Κοστιούκοβα 7, Λόπουρ 5, Λουμπάναγια 1, Μανέφσκα 6, Ορέκοβα, Σαϊντοβα, Σαζντόφσκι 1, Στερίοβα, Στοίκοφσκα 1, Σβέτλοβα 1, Βινογκράντοβα 4, Ζαφίροβα, Ζούλκινα.
Παρατηρητής: Σέρμπου (Ρουμανία), Διαιτητές: Χάγιεκ- Μάχο (Τσεχία), Δίλεπτα: 3-4, Πέναλτι. 3/3-1/3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου