Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Η Μίλασιτς νέα μεταγραφή για την Ορμή

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Ορμή Λούξ που απέκτησε μέχρι το καλοκαίρι την Άννα Μίλασιτς. Η 24χρονη (1,80 μ.) περιφερειακή που μπορεί να παίξει με άνεση τόσο πλέι μέικερ, όσο και αριστερό ίντερ είναι διεθνής με την Εθνική Μαυροβουνίου, από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη και ασημένια Ολυμπιονίκης του Λονδίνου! Μάλιστα η Μίλασιτς βρισκόταν στην Προολυμπιακή ομάδα και τελευταία στιγμή δεν βρέθηκε στις επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού Ντράγκαν Άτζιτς.
Η Μίλασιτς είναι προσωπική επιλογή του τεχνικού της Ορμής Λουξ και συμπατριώτη της Ράτκο Τζούρκοβιτς και το σίγουρο είναι πως έρχεται στην καλύτερη χαντμπολική ηλικία με στόχο να 
αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, ώστε να κερδίσει μία θέση στο αντιπροσωπευτικό της συγκρότημα για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση, αλλά φυσικά και να πάρει μεταγραφή στο μέλλον σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα.
Η 24χρονη Μαυροβούνια αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2011 και μέχρι πρότινος στην μόνιμη πρωταθλήτρια ΠΓΔΜ Μέταλουργκ Σκοπίων, ενώ τη σεζόν 2010-2011 φόρεσε την φανέλα της Μπιζέρη στην πατρίδα της. Την περίοδο 2009-2010 έπαιξε στην Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ στην Κροατία, ενώ πέρασε και από την Νάισα Νις (2008-2009) τη χρονιά όπου συνάντησε την Ορμή Λούξ στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Σερβία κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πετυχαίνοντας 8 γκολ στον τελικό. Ξεκίνησε την καριέρα της από την φημισμένη Μπουντούτσνοστ, η οποία πλέον είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη μία εξαετή εμπειρία στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, ενώ έχει συμμετέχει και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Μίλασιτς αναμένεται στην Πάτρα την Τετάρτη και θα έχει στην διάθεση της δύο εβδομάδες προετοιμασία για να προσαρμοστεί, ώστε να είναι έτοιμη για τα επίσημα ματς. Με αυτή την μεταγραφή η νταμπλούχος Ελλάδας ενισχύεται σημαντικά στη δύσκολη αυτή σεζόν, όπου θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα κεκτημένα στις εγχώριες διοργανώσεις, έχοντας φέτος έχει μία νεανική και άπειρη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου