Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Bundesliga 11η αγωνιστική

Πηγή: http://www.handball.gr
Η πρωτοπόρος Rhein Neckar Lowen πρόσθεσε άλλη μια νίκη καθώς επικράτησε έστω και δύσκολα επι της Gummersbach εκτός έδρας. Ο αγώνας σίγουρα δεν ήταν για καρδιακούς. Οι δύο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ επι 50 λεπτά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως η ομάδα του Μανχάιμ έσφιξε την άμυνα της και με της γρήγορες αντεπιθέσεις τou Gensheimer και τα πέναλτυ του Schmid προηγήθηκαν 26-29 στο 56,25 για να επικράτησουν εν τέλει 28-30. Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ο Andy Schmid(9 goals,Rhein Neckar).
Το Κίελο μετά της εύκολη μεσοβδόμαδη επικράτηση επι της Φλένςμπουργκ υποδέχθηκε χθες Κυριακή την Λούμπεκε. Το Κίελο μπήκε δυνατά και προηγήθηκε το ημίχρονο με 15-10.Ομως η φιλοξενούμενος ομάδα δεν ήθελε να πέσει αμαχητί. Ισοφάρισαν 16-16 στο 36 και έκτοτε το Κίελο πάτησε γκάζι για να ξεφύγει και πάλι στο σκορ. Το τελικό 30-23 ηρθε σχεδον άνετα. Απο τους γηπεδούχους ο Σουηδός εξτρέμ Νίκλας Εκμπεργκ.
Στο Βερολίνο είχαμε το πιο αμφιροπο ματς της αγωνιστικής. Φούχσε και Λέμγκο διασταυρωναν τα ξίφη τους.Οι "αλεπούδες" μπήκαν νωθρά και βρέθηκαν να χάνουν 9-13. Μετά το timeout όμως έκαναν 2-0 σερί για να κλείσει το ημίχρονο με 11-13. Στο δεύτερο μέρος οι Πρωτεουσίαννοι συνέχισαν να χάνουν τετ α τετ και τα πέναλτυ.Στο 57’ το σκορ ήταν 18-18. Το Λέμγκο έχασε την επίθεση και στο 3λέπτο που είχε απομείνει δέχθηκε 3 γκολ και σκόραρε μόνο 1. Το τελικό 21-19 γέμησε με χαμόγελα την παρέα του Υγρόπουλου.
Το Αμβουργο φιλοξενήθηκε στο Εσσεν και επιβεβαιώσε τις προβλέψεις καθώς επικράτησε εύκολα 26-34(στο τέλος μειώθηκε η διαφορά σε μονοψήφια νούμερα). Ρεσιτάλ σκοραρίσματος από τον Δανό εξτρέμ Λιντμπέργκ.
Η περσινή δευτεράθλητρια Φλενσμπουργκ προηγήθηκε με 26-28 στο 58 στην έδρα του Μπούρντορφ-Αννόβερο.Σοκ υπέστη όμως καθώς δέχθηκε γκολ σε νεκρό χρόνο και έχασε με 29-28. Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης 2 Δανόι(ΟΛΣΕΝ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 10 ΓΚΟΛ,ΕΓΓΕΡΤ-ΦΛΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ 10 ΓΚΟΛ).
Την δεύτερη φετινή νίκη πανυγήρισε το Μπάλινγκεν καθώς επικράτησε με 34-29 επι το Νιουχαουσε. 
Τέλος το Βέτζλαρ (πρωην ομαδα του Χαλκίδη) στάθηκε όρθια στην δύσκολη έδρα της Γκόπινγκεν και απέδρασε με το διπλό. Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Μίκαελ Μούλλερ με 5 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου