Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ν. Ιωνία: Αύριο το ντέρμπι με ΠΑΟΚ - Πετυχημένη η επέμβαση χιαστών στην Τσακάλου

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/Αύριο στις 16:00 στην Νέα Ιωνία η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (Βήτας- Σκλαβενίτης, Μίγκας), στο εξ' αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής και θέλει οπωσδήποτε τους δύο βαθμούς μετά την ήττα από την Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ θέλει την νίκη, ώστε να μην απομακρυνθεί από την κορυφή, αλλά και να επανέλθει αισιοδοξία στην ομάδα μετά τα αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Άρτα και Ορμή.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Η ψυχολογία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και είναι φυσιολογικό να χρειαζόμαστε χρόνο. Αντίθετα τόσο η Νέα Ιωνία, όσο και η Άρτα είναι χρόνια
μαζί και έχουν περάσει αυτό το στάδιο», σχολίασε η προπονήτρια του ΠΑΟΚ Γρηγορία Γκόλια.
Η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου τόνισε: «Μετά τον τραυματισμό της Λαμπρίνας Τσακάλου, η ομάδα προσπαθεί να βρει τα πατήματα της και τον ρυθμό της. Είμαι αισιόδοξη για την ομάδα μου και της έχω εμπιστοσύνη. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται δυνατός στο φετινό πρωτάθλημα».
Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο ΟΦΝ Ιωνίας προσφέρει κάρτα υγείας στις αθλήτριες με πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας μέσω της Athens Sport Clinic και του Ιατρικού Κέντρου Περιστερίου.
Ο Σύλλογος, λειτουργώντας με ευρωπαϊκά πρότυπα, εφαρμόζει ολοκληρωμένα προπονητικά προγράμματα και φροντίζει για την υγεία των αθλητριών και την άμεση αποκατάσταση τους σε περίπτωση τραυματισμού. Το συμβόλαιο του ΟΦΝ Ιωνίας με το Athens Sport Clinic περιλαμβάνει: άμεση εξέταση από εξειδικευμένους γιατρούς, χειρουργική επέμβαση και φυσιοθεραπευτική αποκατάσταση.
Επιστημονικός Υπεύθυνος της Athens Sport Clinic είναι ο κ. Σταύρος Αλευρογιάννης, MD, PhD Ορθοπεδικός Χειρούργος. Ο Ιατρός ειδικός σε ορθοσκοπικές χειρουργικές τεχνικές, ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό της αθλήτριας της Εθνικής ομάδας και του ΟΦΝ Ιωνίας Λαμπρίνας Τσακάλου.
Ο ΟΦΝ Ιωνίας, η διοίκηση του Συλλόγου, οι προπονητές και οι συναθλήτριες εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες στην Athens Sport Clinic, στον κύριο Αλευρογιάννη και στο ιατρικό τιμ, χάρη στους οποίους η Λαμπρίνα Τσακάλου θα επιστρέψει και πάλι δυνατή στα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου