Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ακόμη μια νίκη για την Melsungen 29:31 την TuSEM Essen

Πηγή:http://www.handball.gr  γράφτηκε από ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΚΗ
Την 5η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε χθες το βράδυ η Melsungen μέσα στην έδρα Tusem Essen της ουραγού του πρωταθλήματος, με τους Βασιλάκη-Καρυπίδη-Σανίκη να πετυχαίνουν συνολικά 14 τέρματα, για την 13η αγωνιστική της Γερμανικής Bundesliga. Mε την νίκη αυτή η Melsungen ανέβηκε στην 7η της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, μόλις έναν βαθμό πίσω από το Αμβούργο και την Φλένσμπουργκ.
Όπως αναμενόταν άλλωστε η Tusem Essen θα παρουσιαζόταν σε αυτό τον αγώνα πιο δυνατή και ανανεωμένη, εξαιτίας του ερχομού του νέου της προπονητή Christian Prokop. ο αγώνας σε ολόκληρη την διάρκεια του ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ και να μην μπορεί καμία να πάρει προβάδισμα περισσότερο από 3 τέρματα.
Η Melsungen βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο 52:32 όταν οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα 3 γκολ (28:25) με τον Ole Rahmel, όμως με ένα σερί 5-0 κατάφερε να ισοφαρίσει τρία λεπτά αργότερα (28:28) και να προηγηθεί με τέρμα του Αλέξανδρου Βασιλάκη (28:30) στο 57:25, και στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης οι δύο ομάδες σκόραν από μία φορά διαμορφώνοντας το τελικό 29-31.
Τον αγώνα τελείωσαν από Ελληνικής πλευράς ο Σάββας Καρυπίδης με 8 γκολ (6 πέναλντι), ο Αλέξανδρος Βασιλάκης με 5 και ο Γρηγόρης Σανίκης με 1.
TuSEM Essen: Kulhanek, Vukas, Böhm (6), Kühn (1), Leenders, Pieczkowski (4), Seidel, Breuer (8/5), Lindt (4), Handschke, Rahmel (4), Kropp (2).
Melsungen: Appelgren, Sandström, Stenbäcken (3), Mansson, Kubes (1), Fahlgren (3), Vasilakis (5), Hildebrand, Danner (5), Sanikis (1), Karipidis (8/6), Allendorf (3), Vuckovic (3).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου