Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Αυλαία με Φίλιππος - ΑΕΚ αύριο στη Βέροια

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/Αύριο στις 18:00 στη Βέροια ο Φίλιππος Βέροιας φιλοξενεί την ΑΕΚ (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Παρτεμιάν), στο τελευταίο ματς της 5ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών που είχε αναβληθεί λόγω των εορτασμών για την επέτειο του πολυτεχνείου. Ο Δικέφαλος θέλει να εκμεταλλευτεί τις απώλειες βαθμών ΠΑΟΚ και Δούκα και να τους ξεπεράσει στη βαθμολογία, πιάνοντας στην κορυφή τον Διομήδη Άργους.
Αγωνιστικά ο Φίλιππος θα έχει προβλήματα. Η συμμετοχή των Ντόβα, Π. Κωστακίδη είναι αμφίβολη λόγω τραυματισμών. Επίσης δεν υπολογίζονται οι Παπαδόπουλος, Ζευγαρόπουλος και Θ. Κωστακίδης.
Ο τεχνικός της «Ένωσης» Γιάννης Αρβανίτης, είπε: «Θέλει προσοχή το ματς. Σίγουρα έχουμε τον πρώτο λόγο απέναντι σε έναν αποδυναμωμένο Φίλιππο. Οφείλουμε να κερδίσουμε. Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα πρέπει να μην κάνουμε γκέλες».
Ο αριστερός ίντερ Φάνης Τσαούσης συμπλήρωσε: «Η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς. Είμαστε πλήρης εκτός του Ναουμίδη, που τον περιμένουμε να έρθει πριν την νέα χρονιά ξανά κοντά μας. Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε αυτούς τους δύο βαθμούς. Δουλέψαμε στην διακοπή του πρωταθλήματος και πιστεύω να ξαναβρούμε σύντομα ρυθμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου