Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Τιμή σε Γαλανόπουλο και handball

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Παρουσία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου και Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Σίμο Κεδίκογλου, καθώς και του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων στην Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο ΠΣΑΤ για 15η χρονιά, βραβεύτηκαν οι δημοσιογράφοι με τα καλύτερα ρεπορτάζ στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο για τη χρονιά που πέρασε.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο χάντμπολ με αφορμή την βράβευση του δημοσιογράφου της ΕΡΑ- ΣΠΟΡ Γιάννη Γαλανόπουλου για την καλύτερη ραδιοφωνική μετάδοση, στον 2ο τελικό του Τσάλεντζ Καπ μεταξύ της Βάκερ Τουν και του Διομήδη Άργους.
«Μοιράζομαι το βραβείο μαζί σας»
Ο Γιάννης Γαλανόπουλος μετά την απονομή του βραβείου σχολίασε από το βήμα: «Ευχαριστώ πολύ τα μέλη της επιτροπής. Είναι ξεχωριστή στιγμή στα 30 χρόνια παρουσίας μου στο επάγγελμα. Θέλω να μοιραστώ το βραβείο με τον Διομήδη για την χαρά που μας πρόσφερε σε αυτό το ταξίδι και με τα πρόσωπα που ζήσαμε μαζί τις στιγμές του τελικού, όπως ο φίλος και συνάδελφος Κώστας Χατζηδημητρίου που βρίσκεται εδώ μαζί μας. Είναι ξεχωριστή η συγκυρία για μένα της απονομής ενός βραβείου που φέρνει το όνομα του Παύλου Γεραμάνη, ενός σπουδαίου δημοσιογράφου και φίλου. Τέλος επειδή ανήκω σε μια περιφερειακή ένωση, όπως η ΕΣΗΕΠΗΝ, θέλω να αφιερώσω το βραβείο στους συναδέλφους στην περιφέρεια».
Απονεμήθηκε επίσης ειδική τιμητική διάκριση στον Επίτιμο Α΄ Αντιπρόεδρο του ΠΣΑΤ Κώστα Μυλωνά για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στην αθλητική δημοσιογραφία και τα δρώμενα του Συνδέσμου. Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν, επίσης, στα παιδιά των δημοσιογράφου που εισήχθησαν στα ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς και σε συγγραφείς αθλητικούς συντάκτες-μέλη ΠΣΑΤ.
Η παρουσίαση της λαμπρής εκδήλωσης του Συνδέσμου έγινε από τον Α΄Αντιπρόεδρο Αντώνη Αντωνόπουλο.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΕΤΑΠ ΜΜΕ Κώστας Τσουπαρόπουλος και Πάνος Σόμπολος αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης, οι πρόεδρος και γενικός γραμματέας της ΠΟΕΣΥ Γιώργος Σαββίδης και Δημήτρης Κουμπιάς αντίστοιχα, οι πρόεδρος και γενικός γραμματέας του ΕΔΟΕΑΠ Ελένη Σπανοπούλου και Αργύρης Δεμερτζής αντίστοιχα, η γενική γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, η αντιπρόεδρος της Ένωσης Νανά Νταουντάκη και τα μέλη του Δ.Σ. Χρήστος Κυρίτσης, Μαρία Γκίκα και Δημήτρης Τσαλαπάτης, ο πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ Μάρκος Γκανάς, ο πρόεδρος της ΕΦΕ Μάριος Λώλος, ο εμπνευστής της ιδέας των δημοσιογραφικών βραβείων Μανώλης Σαριδάκης, ο δημοφιλής τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς, ο τέως πρόεδρος του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης, εκπρόσωποι της ΠΟΕΣΥ, της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ, εκπρόσωποι φορέων του αθλητισμού και δεκάδες δημοσιογράφοι. Την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους οι ολυμπιονίκες της υδατοσφαίρισης Εύη Μωραϊτίδου και Βούλα Κοζομπόλη και της πάλης Βούλα Ζυγούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου