Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

«ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ»

Πηγή: http://www.handball.org.gr
 
Στην αυτοσυγκέντρωση που έδειξε η Ελλάδα κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία παρά την διαφορά δυναμικότητας και το κρίσιμο επόμενο ματς με την Ιταλία στάθηκαν στις δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ, οι διεθνείς:Κώστας Δεληγιάννης: «Κάναμε ένα καλό ματς. Είχαμε συνέχεια τον έλεγχο. Μας βοήθησε πολύ και η παρουσία του κόσμου. Το χρειαζόταν η Εθνική αυτό το αποτέλεσμα».
Γιώργος Χαλκίδης: «Δείξαμε αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία στο παιχνίδι μας, ενόψει του αγώνα με την Ιταλία. Ουσιαστικά ήταν μία καλή πρόβα τζενεράλε για το ματς του Σαββάτου. Σε αυτό το ματς θέλαμε να δούμε περισσότερο την διάθεση και την ενέργεια».
Αλέξης Αλβανός: «Το σημαντικό ματς είναι το επόμενο με την Ιταλία. Απλά κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία, κάναμε το καθήκον μας. Δεν αντιμετωπίσαμε μεγάλες δυσκολίες, διότι η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη, αλλά δείξαμε σοβαρότητα».
Κώστας Τσιλιμπάρης: «Ξεπεράσαμε το εμπόδιο της Μεγάλης Βρετανίας και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Ιταλία. Ένα ματς από το οποίο θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η συνέχεια του ομίλου. Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο και θέλει σοβαρή προσέγγιση απ' όλους. Χρειάζεται διάθεση και προσφορά απ' όλους. Καμία νίκη δεν έρχεται από μόνη της. Το κλίμα στην ομάδα είναι θετικό και έχουμε καλή ψυχολογία».
Μπίλι Μπέιλι (τεχνικός Αγγλίας): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, στο οποίο δεν καταφέραμε να φανούμε αντάξιοι. Είμαστε μια νέα ομάδα, η οποία έχασε 7 παίκτες από την Ολυμπιακή Ομάδα. Είμαστε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα. Τα 29 γκολ διαφοράς είναι πάρα πολλά. Η Ελλάδα είναι για μένα μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, έχει παίκτες στις τάξεις τις που μπορούν να σε καταστρέψουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου