Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ηττα στο Αίγιο για τον Γ.Σ. Χανίων

Πηγή: http://www.haniotika-nea.gr
 
Ούτε στο δεύτερο παιχνίδι του ο Γ.Σ. Χανίων μπόρεσε να έχει βαθμολογική συγκομιδή, αφού γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά στο Αίγιο, από τον τοπικό Πήγασο με 33-31, για τη 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α2 χάντμπολ ανδρών.
Η χανιώτικη ομάδα δεν έπιασε καλή απόδοση ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση (όπου είχε πολύ κακές επιλογές) και μοιραία έχασε από έναν αντίπαλο ο οποίος μπορεί να μην έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, όμως συγκριτικά ήταν ανώτερος και έτσι “ζευγάρωσε” τις επιτυχίες του.
Με την έναρξη της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πήραν μικρή διαφορά στο σκορ, με τον Γ.Σ. Χανίων να ισοφαρίζει πρώτη φορά 5-5, όμως μετά το 6-6 η ομάδα της Πελοποννήσου ξέφυγε ξανά και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου διατηρούσε το ελάχιστο δυνατόν προβάδισμα.
Ουσιαστικά, η αναμέτρηση κρίθηκε στο ξεκίνημα του β” μέρους, οπότε ο Πήγασος, εκμεταλλευόμενος από τη μια τις βιαστικές και λανθασμένες επιθετικές επιλογές των αντιπάλων και από την άλλη την κακή αμυντική τους παρουσία, με σερί 7-2 πήρε διαφορά 6 γκολ και τη διατηρούσε μέχρι το 53′.
Στο τελευταίο επτάλεπτο οι παίκτες του χανιώτικου συλλόγου έκαναν μια τελευταία προσπάθεια να “γυρίσουν” το παιχνίδι, μείωσαν στο γκολ (32-31), όμως στην επόμενη επίθεση δέχθηκαν τέρμα και ο αγώνας τελείωσε με σκορ 33-31.
Πάντως, ενδεχομένως να είχαμε διαφορετική εξέλιξη στον αγώνα, αν στο 57′ και με το σκορ αν είναι 30-28, οι διαιτητές Κουρίκας και Τζίμας, στο στο μοναδικό ίσως λάθος τους, έδειχναν κόκκινη κάρτα -γι’ αντιαθλητικό κτύπημα- σε παίκτη του Αιγίου.
5λεπτα: 3-1, 5-4, 8-6, 10-9, 14-11, 16-15 (ημιχρ.), 20-16, 23-17, 25-20, 27-23, 30-26, 33-31.
Γ.Σ. Χανίων (Δ. Πουλιδάκης): Μαλεφάκης, Σαμαράς, Αναστασάκης 2 γκολ, Λαδάκης 1, Αποστόλου 3, Μελιόπουλος 3, Αλυγιζάκης 9, Σπυρλιδάκης 2, Μυντιλάκης 2, Σινιοράκης 2, Κοκολοδημητράκης 6, Καμπανιέρης 1
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΛΙΔΑΚΗ: «Σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί, κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε το δικαίωμα στον Πήγασο να ελέγχει τον αγώνα σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του. Αν είναι να κρατήσω κάτι από το παιχνίδι αυτό, σίγουρα θα είναι η πολύ καλή παρουσία των δυο μικρών, του Αποστόλου και του Αναστασάκη. Πάντως πιστεύω στην ομάδα, έχει πολλές δυνατότητες και περιμένω να τις δείξει στη συνέχεια».
Οι γηπεδούχοι είχαν 6/6 πέναλτι και δέχθηκαν έξι δίλεπτες αποβολές, ενώ τ’ αντίστοιχα νούμερα για τον Γ.Σ. Χανίων ήταν 3/4 και επτά.
• Την επόμενη -3η- αγωνιστική ο Γ.Σ. Χανίων έχει δύσκολη αποστολή, αφού υποδέχεται (16/11) στο κλ. Κλαδισού τον ισχυρό Άρη Νίκαιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου