Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Παραιτείται η Ακαδημία Πάτρας από τους αγώνες σε άντρες και γυναίκες

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ακαδημία Πάτρας, παρουσιάζει την επιστολή προς την ΟΧΕ που αναφέρει τους λόγους για τους οποίους παραιτείται από τους αγώνες ανδρών και γυναικών το Σάββατοκύριακο με Γ.Σ. Χανίων και Αναγέννηση Βύρωνα αντίστοιχα. Ακολουθεί η επιστολή:
" Όπως γνωρίζεται έγκαιρα και πολύ προγενέστερα με τρεις επιστολές μας σας έχουμε ενημερώσει για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εξ αιτίας των χρημάτων που μας οφείλετε ως οδοιπορικά από τις περιόδους 2011-12, 2012-13 έως και σήμερα, που ανέρχονται περίπου σε 10.500,00 ευρώ. Με το έγγραφο σας: 1835/25-11-13 μας ενημερώσατε ότι "δεν συνιστά λόγο η μη καταβολή οδοιπορικών για την αναβολή των αγώνων μας για την Α2 ανδρών και γυναικών στους Γ.Σ. Χανίων και Αναγέννηση Βύρωνα αντίστοιχα " που έγκαιρα βάση Κανονισμού Αγώνων σας είχαμε ζητήσει.
Για άλλη μια φορά μας αναγκάζεται μόνους μας "να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα" προφανώς να μην φαίνεται ότι είναι υπαιτιότητας σας η αναβολή των παραπάνω αγώνων και μας οδηγείται να δηλώσουμε εμείς αδυναμία, από δικιά σας όμως υπαιτιότητα.
Σεβόμενοι την ταλαιπωρία των αθλητών-τριων, διαιτητών, κριτών που θα υποστούν αν δεν δηλώσουμε παραίτηση, αν και έχουμε παράπονα από άλλες ομάδες που πέρσι δεν έπραξαν το ίδιο όταν δεν ήρθαν να αγωνισθούν στην Πάτρα, μας αναγκάζεται να το πράξουμε.
Τέλος στο παραπάνω έγγραφο σας μας δηλώνετε πριν λίγες ημέρες ήρθε η επίσημη έγκριση από την ΓΓΑ (για να πάρετε 900.000,00 ευρώ), δεν μπορείτε όμως να δεσμευτείτε πότε και σε τι ποσοστό θα μας καταβάλετε οδοιπορικά και επειδή η μόνη συμμετοχή που έχετε σε όλα στα πρωταθλήματα είναι τα οδοιπορικά (τα υπόλοιπα τα έχετε επιμερίσει στις ομάδες, άδειες, έξοδα διαιτητών - κριτών, γιατρών), που προφανώς έχουν εγκριθεί με προϋπολογισμό, αλλά δυστυχώς δεν μας τα έχετε ακόμη καταβάλει, σας καλούμε:
τουλάχιστον όταν θα πάρετε τα 900.000,00 ευρώ και για να μην υπάρξουν σε ποιο δύσκολη και χειρότερη θέση σαν εμάς κι άλλες ομάδες και εφόσον στην ‘’ουσία μόνοι μας’’ διοργανώνουμε τα πρωταθλήματα, να μοιράσετε όλα τα χρήματα στις ομάδες, διαιτητές και κριτές μιας και μας ανήκουν αποκλειστικά βάση υποχρέωσης που έχετε από τον Ν.2725/99."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου