Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Α2 Ανδρών: Παιχνίδια φωτιά και στους δυο ομίλους. Ντέρμπι από τα παλιά στην Κυψέλη

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Ντέρμπι από τα παλιά
Στην Κυψέλη θα γίνει το παιχνίδι της αγωνιστικής, όπου σ΄ένα ματς από τα παλιά, θα αναμετρηθούν ο ΠΓΣ με τον Ιωνικό. Η ομάδα των Ολυμπιονικών έχει ξεκινήσει άσχημα το πρωτάθλημα, αφού μετράει δυο ήττες από Πήγασο Αιγίου εντός και Άρη Νικαίας εκτός και η νίκη απόψε φαντάζει απαραίτητη απέναντι σε εναν ανταγωνιστή με τους ίδιους στόχους. Ο Γ. Καρανικολόπουλος αναμένεται να έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του. Από την άλλη ο Ιωνικός του Μ. Δανήλου, θα παρουσιαστεί κι αυτός πλήρης και με την ψυχολογία στα ύψη, ύστερα από το δύο στα δύο που έχει πετύχει μέχρι τώρα με αντιπάλους το Καματερό και τον Ολυμπιακό Κερατσινίου. Το αποψινό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 με διαιτητές τους Γ. Τσάμο - Φωκίτη.
Κομβικό παιχνίδι στα Βριλήσσια
Κομβικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος χάντμπολ Α2 Ανδρών μπορεί να χαρακτηριστεί για τα Βριλήσσια και τον Πήγασο Αιγίου το παιχνίδι τού Σαββάτου (6μμ) στα Βριλήσσια, αφού και οι δυο ομάδες θα παλαίψουν για την άνοδο στην Α1 ανδρών. Η ομάδα του Ι. Γαλάνη νίκησε εύκολα με 24-18 το Καματερό και τη 2η αγωνιστική ήρθε ισόπαλη (20-20) με τον ΔΙΚΕΑΣ. Από την άλλη ο Πήγασος του Κ. Χατζηκωνσταντίνου, στο δύσκολο αυτό παιχνίδι, θα παρουσιαστεί ενισχυμένος με κάποιους βασικούς παίκτες (που για διάφορους λόγους απουσίασαν από το ματς με τα Χανιά) και δεν «βλέπει» άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, που θα τον διατηρήσει πρώτο και αήττητο στην κορυφή τού βαθμολογικού πίνακα.
Ντέρμπι της Ηπείρου στην Άρτα
Τοπικό ντέρμπι δίνουν την Κυριακή στις έξι (18:00) το απόγευμα στο ΔΑΚ Άρτας οι άνδρες της Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας, οι οποίοι θα υποδεχτούν τον πρωτοπόρο ΑΟ Ιωαννίνων σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Παναιτωλικό και την αναβολή του αγώνα με τον Φαίακα Κέρκυρας λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου των Κερκυραίων, οι άνδρες της Αναγέννησης θέλουν πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων. Η ομάδα της Άρτας θα παρουσιαστεί ξανά στο κοινό της μετά την άνοδο της στην Α2 τον περασμένο Απρίλιο και θέλει να ευχαριστήσει τους οπαδούς της με την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Τα Γιάννενα από την άλλη έχουν δύο νίκες επί της Καστοριάς εκτός με 24-21 και του Παναιτωλικού εντός με 29-27 και φιγουράρουν στην κορυφή. Η υπεύθυνοι των γηπεδούχων έχουν κινητοποιηθεί έτσι ώστε στο γήπεδο να δώσει βροντερό παρόν ο κόσμος, αφού το παιχνίδι προσφέρεται για θέαμα.
Μας λείπει η αυτοπεποίθηση
Την Κυριακή στις 5.30μ.μ. στο Κουκούλι για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 ανδρών η Ακαδημία των Σπορ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Κερατσινίου.
Μπορεί τα «παιδιά» της Ακαδημίας να μην έχουν σημειώσει ακόμη νίκη, «είναι όμως το τελευταίο που μας ενδιαφέρει τουλάχιστον για την φετινή χρονιά» όπως τονίζει ο προπονητής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος και συνεχίζει: «Σίγουρα η παρουσία μας σε τέτοιο πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολη με δεδομένο την ριζική ανανέωση που κάνουμε. Είναι πολύ δύσκολο για τα νέα παιδιά να συναγωνίζονται αθλητές επιπέδου εθνικών ομάδων και εμπειρίας Α1 εθνικής. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ακόμη δεν έχουν αποκτήσει την αυτοπεποίθηση, ώστε να εφαρμόζουν αυτά που κάνουμε τουλάχιστον στην προπόνηση. Δ.Σ., τεχνικό επιτελείο και φίλαθλοι της ομάδα τους στηρίζει, είναι δίπλα τους και δεν πρόκειται να τους ζητήσει ευθύνες για τα αποτελέσματα. Εξάλλου στους δύο πρώτους αγώνες έχουν και οι ίδιοι διαπιστώσει πως οι αντίπαλοι τους αντιμετώπισαν σαν ίσο προς ίσο και στο τέλος τους έδωσαν συγχαρητήρια και τους συνέστησαν υπομονή και επιμονή».
ΣΑΒΒΑΤΟ 16/11/2013
ΔΑΚ Κλαδισού 16:00, ΓΣ Χανίων- Άρης Νίκαιας (Καρατζίνας- Ψύλλος)
ΔΑΚ Αγρινίου 16:00, Παναιτωλικός- Πόντιοι Κιλκίς (Δημάκης- Βερβενιώτης)
ΔΑΚ Βικέλας 16:00, Καλλιθέα Βέροιας- Φαίακας Κέρκυρας (Δέλογλου- Στεφανίδης)
Βριλησσίων 18:00, ΕΣΝ Βριλησσίων- Πήγασος Αιγίου (Ανταλής- Τσάμος)
Καστοριάς 18:00, ΑΟΑ Καστοριάς- Ζαφειράκης Νάουσας (Μαυρίδης- Τομίδης)
Καματερού 19:30, ΓΑΣ Καματερού- Δικέας (Βέργος- Αβράμης)
Πανελληνίου 19:30, Πανελλήνιος- Ιωνικός ΝΦ (Τσάμος- Φωκίτης)
ΚΥΡΙΑΚΗ 17/11/2013
Α2 Ανδρών (3η αγωνιστική)
Πάτρας 17:30, Ακαδημία Πάτρας- Ολυμπιακός (Χρόνης- Κουρίκας)
Περαίας 18:00, ΑΟΔ Θερμαϊκού- Δράμα 1986 (Δεληγιαννίδης- Νάσκος)
ΔΑΚ Άρτας 18:00, Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας- ΑΟ Ιωαννίνων (Βέργος- Αβράμης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου