Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Εύκολη επικράτηση της Καλλιθέας ΓΕΒ 2011 επί του Θερμαϊκού

Πηγή: http://imathiasportsnews.gr/ , e-handball.gr
 
Εύκολο απόγευμα είχε η Καλλιθέα-ΓΕΒ 2011 στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο της Βέροιας, στην αναμέτρηση με την ομάδα του Θερμαϊκού. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εξαιρετικοί καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και με πρώτα…βιολιά τους Γιούπη και Νίκο Γιακουμόπουλο, επικράτησαν των «κυανολεύκων» της Θέρμης με 41-30 (ημιχ. 21-14)
ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΓΕΒ 2011 - ΑΟΔ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ 41-30
Καλλιθέα / ΓΕΒ 2011(Γιώργος Γιούπης) : Χριστοδουλίδης Θ., Τριγώνης Γ., Τσικίνας, Γιακουμόπουλος Α. 6, Καραπεϊδης 5, Καρανίκας 3, Πρωτογέρης 6, Βόλκος, Γιούπης 8, Γιακουμόπουλος Ν. 7, Ουσουτζόγλου, Χριστοφορίδης 2, Γουναράς 1, Νικολαϊδης, Μεταλίδης 1, Χασιώτης 2
Θερμαϊκός (Αρης Τζίτζιος) : Σταφυλίδης 5, Σιπόπουλος 2, Τζίτζιος 7, Γαβριηλίδης, Κανέλης, Κουπαρανίδης 1, Παράσχου 9, Κεραμιδάκης, Πίνο Άλντο, Γρηγοριάδης, Μπιτσιάνης 1, Καράγγελος 5.
Δηλώσεις
Γιώργος Γιούπης (Καλλιθέα Βέροιας): Ηταν ένα όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, εμείς καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε μια καλή διαφορά, που μας επέστρεψε να χρησιμοποιήσουμε όλους του αθλητές που βρίσκονταν στην αποστολή. Πλέον η ομάδα ξέφυγε από το αρνητικό πρόσημο και θα παλέψει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την παραμονή.
Αρης Τζίτζιος ( Θερμαικός): υπο το βάρος το προβλημάτων που ταλανίζουν τον σύλλογο, είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουν σε όλα τα παιχνίδια, με αποκλειστικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο , ωστόσο δεν παρατάμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια αναζήτησης βαθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου