Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Πλήρης θα αγωνιστεί αύριο η ΑΕΚ. Ανακοίνωση του τμήματος

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
 
Με πλήρη σύνθεση θα παραταχθεί αύριο (18:30) η ΑΕΚ κόντρα στην Λίγκι στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τον 3ο γύρο του EHF cup στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Αρβανίτης είδε τον Πέταρ Ζούγιοβιτς να παίρνει μέρος κανονικά στην χθεσινή προπόνηση και αν όλα πάνε καλά και στην σημερινή ο Σέρβος θα τεθεί στην διάθεση του έμπειρου προπονητή μαζί φυσικά με τους Σανίκη, Καρυπίδη που μέρα με την μέρα συνέρχονται από τους τραυματισμούς που είχαν.
Χωρίς αμφιβολία για την «Ένωση» είναι το σημαντικότερο παιχνίδι από την αρχή της σεζόν, αφού ο στόχος της εισόδου στους ομίλους του EHF cup -όπως έχει τεθεί σε όλους τους τόνους από διοίκηση και τεχνική ηγεσία- περνάει από την Σουηδική ομάδα. Ωστόσο το έργο της ΑΕΚ δεν θα είναι καθόλου εύκολο.
Σε φόρμα η Λίγκι
Η Λίγκι –πρώτη πέρσι στην κανονική περίοδο της Σουηδίας- είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα και τελευταία μάλιστα βρίσκεται σε φόρμα. Μόλις πριν δύο ημέρες για την 12η αγωνιστική της Σουηδικής λίγκας νίκησε 22-19 την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Κρίστιανσταντ με 7 γκολ του Γίλντεμπανκ και 4 από τον Βιλκμαν. Με αυτή την νίκη έφτασε τους 17 πόντους (7 νίκες- 3 ισοπαλίες- 2 ήττες) στην 3η θέση της βαθμολογίας.
«Να παίξουμε με μυαλό»
Ο αρχηγός της ΑΕΚ Χριστόφορος Μπακαούκας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για το αυριανό παιχνίδι, τονίζοντας: «Περιμένουμε να δώσουμε το 100% για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η Λίγκι είναι μια δύσκολη και πολύ καλή ομάδα, η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα. Αν πιάσουμε απόδοση που είχαμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πιστεύω θα περάσουμε. Το δυνατό τους σημείο είναι ότι δεν κάνουν λάθη και είναι γρήγοροι στον αιφνιδιασμό. Εμείς πρέπει να παίξουμε με μυαλό και να τελειώνουμε τις φάσεις τα έξι μέτρα. Νομίζω ότι ο κόσμος θα σταθεί δίπλα μας και θα μας δώσει ώθηση. Σε αυτό το επίπεδο μια νίκη με 5 γκολ και άνω πιστεύω είναι μια καλή διαφορά για να έχεις σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς».
Μετάβαση στα Λιόσια
Με ανακοίνωση της η διοίκηση του τμήματος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τους τρόπους μετάβασης στο Κλειστό Γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων, όπου θα διεξαχθεί η ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στην Σουηδική Lugi HF. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του κόσμου της ομάδας μας για την παρακολούθηση του ευρωπαϊκού αγώνα, για την προκριματική φάση του EHF CUP, μεταξύ της αγαπημένης μας ΑΕΚ και της Σουηδικής Lugi HF (Σάββατο 23/11/13, 6.30 μ.μ.) , υπενθυμίζουμε τους τρόπους μετάβασης στο κλειστό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων (σπίτι της πάλης).
Το κλειστό βρίσκεται στα Άνω Λιόσια, 13 χλμ βόρειο-δυτικά από το κέντρο της Αθήνας. Η πρόσβαση σε αυτό είναι πολύ εύκολη μέσω της Αττικής Οδού. Χρησιμοποιήστε την έξοδο 5 («Περιφερειακή Αιγάλεω, Άνω Λιόσια») ή εναλλακτικά μέσω της Λεωφόρου Φυλής στρίβοντας αριστερά στο γήπεδο του Ακράτητου (τα δύο γήπεδα βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου