Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Μικρά - μικρά από το παιχνίδι στη Βέροια

Πηγή: inspor.gr

Σουηδός κατάσκοπος για την ΑΕΚ
Το ματς του Φιλίππου με την ΑΕΚ διεξήχθη σήμερα Τετάρτη διότι το Σάββατο η Ένωση θα δώσει Ευρωπαϊκό ματς. Οι Σουηδοί αντίπαλοί της δεν έχουν αφήσει στην τύχη όμως την αναμέτρηση. Στο Μακροχώρι βρέθηκε άνθρωπος της Σουηδικής ομάδας και κατασκόπευσε την Ένωση. Σε όλη την διάρκεια του ματς κρατούσε σημειώσεις και στα μέσα του δευτέρου μέρους έγινε αντιληπτός από τον πάγκο της Ένωσης. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ρώτησαν ποιος είναι ο ξανθός κύριος που κρατά διαρκώς σημειώσεις αλλά κανείς δεν τον ήξερε.
Δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο οι φίλαθλοι της ΑΕΚ
 
Παραδοσιακά, όταν η ΑΕΚ παίζει στην Βέροια φέρνει μαζί της και οργανωμένους φίλους της. Το ίδιο έγινε και απόψε. Οι 250 περίπου φίλοι της Ένωσης δεν σταμάτησαν ούτε δευτερόλεπτο να φωνάζουν, δημιουργώντας εκκωφαντικό θόρυβο. Ακόμη και στο ημίχρονο οι φίλαθλοι της Ένωσης συνέχισαν το τραγούδι. Στο τέλος της αναμέτρησης, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, αποθέωσαν τους παίκτες της ομάδας.
Μόνο φίλους στην Βέροια ο Καρυπίδης
 
Η σχέση του Σάββα Καρυπίδη με τους φιλάθλους της Βέροιας πέρασε από διάφορα κύματα. Όταν ήταν παίκτης του Αρχελάου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αδιάφορη. Αργότερα, σαν παίκτης του Πανελληνίου, ο Σάββας ήταν το...κόκκινο πανί της Βεροιώτικης εξέδρας. Το καλοκαίρι όμως του 2003 ο Γιώργος Φύκατας τον έφερε στην Βέροια κι από εκεί και πέρα ο Σάββας ήταν από τα αγαπημένα παιδιά των φίλων του Φιλίππου. Ακόμη και σήμερα που ήρθε ως αντίπαλος, μπορούμε να πούμε ότι ο Καρυπίδης στην Βέροια άφησε μόνο φίλους.
Πρώτη φορά αντίπαλος ο Σανίκης

Πρώτη φορά αντίπαλος του Φιλίππου τέθηκε ο Γρηγόρης Σανίκης. Ο Βεροιώτης ίντερ έμαθε τα μυστικά του χάντμπολ στο Βεροιώτικο σύλλογο και από εκεί, το καλοκαίρι του 2004 έκανε το μεγάλο άλμα και μετακινήθηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, στο Γερμανικό. Φέτος το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα και φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ. Απόψε, στο ματς κόντρα στον Φίλιππο, τέθηκε για πρώτη φορά αντίπαλος της πρώην ομάδας του. Αγωνιστικά, ο Σανίκης ήταν από τους καλύτερους της ΑΕΚ κι έδωσε ρεσιτάλ στο μοίρασμα ασίστ.
Το φάουλ Μάντζου στον Σανίκη και η αντίδραση Μπακαούκα
Λίγο έλειψε να...ανάψουν τα αίματα προς το τέλος του αγώνα Φίλιππος - ΑΕΚ. Ένα σκληρό φάουλ του Ηλία Μάντζου στον Γρηγόρη Σανίκη προκάλεσε την αντίδραση του Χριστόφορου Μπακαούκα. Ο Μπακαούκας ζήτησε τον λόγο ωστόσο πριν το επεισόδιο πάρει διάσταση είχαμε παρέμβαση των πιο ψύχραιμων και έληξε εκεί.
Στηβ βγαλμένος από τα παλιά
Ο Σταύρος Παπαδόπουλος τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν έδωσε αυτά που μπορεί να δώσει στον Φίλιππο. Φέτος ξεκίνησε ορεξάτος και στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ τον είδαμε και θυμηθήκαμε το παρελθόν. Μαχητής σε άμυνα και επίθεση έδωσε μεγάλη βοήθεια στους νεαρούς συμπαίκτες του. Στην κρίσιμη καμπή που βρίσκεται ο Φίλιππος χρειάζεται την εμπειρία αλλά και τις ικανότητες του Στηβ για να ανακάμψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου