Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Γραμματικός: «Στόχοι μακροπρόθεσμοι απαγορεύονται δια ροπάλου»

Πηγή: http://www.insidesports.gr
 
Ο προπονητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου, Νίκος Γραμματικός, μίλησε στην εκπομπή Inside Handball, του Inside KAP web Radioκαι τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, ενώ ανέφερε ότι στόχος είναι κάθε εβδομάδα οι παίκτες να δίνουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Αλέξανδρο Πιπεριά:
«Η πραγματικότητα είναι ότι μέχρι τώρα έχουν πάει καλά τα πράγματα για εμάς. Θεωρώ ότι δουλεύουμε αρκετά καλά, τα παιδιά έχουν δείξει αρκετά σημεία βελτίωσης, όμως από εκεί και πέρα χρειάζεται επιπλέον σκληρή δουλειά, γιατί είναι ένας μαραθώνιος και πρέπει να δίνουμε κάθε εβδομάδα το μάξιμουμ το δυνατοτήτων μας».
Για το αν το δυνατό στοιχείο του Ποσειδώνα είναι η άμυνα ή η επίθεση:
«Αυτή τη στιγμή φαίνεται στατιστικά ότι έχουμε την καλύτερη επίθεση, αλλά εμένα με ενδιαφέρει κυρίως η άμυνα. Προσπαθούμε να τη βελτιώσουμε όσο μπορούμε και να γίνουμε καλύτεροι από μέρα σε μέρα και από παιχνίδι σε παιχνίδι. Για μένα είναι σημαντικότερη η άμυνα και θα ήθελα να έχουμε βελτιώσει λίγο το κομμάτι αυτό».
Για το αν είναι στόχος η τετράδα:
«Είναι πολύ μακρινό αυτό. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βάζω στόχο για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Αναγέννηση Βύρωνα. Στόχοι μακροπρόθεσμοι απαγορεύονται δια ροπάλου».
Για το αν τον βοηθάει η εμπειρία του να κρατά προσγειωμένους τους παίκτες:
«Σίγουρα είναι ένα πλεονέκτημα για μένα αυτή η πορεία στο παρελθόν και προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε το κεφάλι κάτω, να είμαστε ταπεινοί και κάθε εβδομάδα ν να πηγαίνουμε όσο καλύτερα μπορούμε, γιατί θεωρώ ότι εκεί είναι οι εξετάσεις μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου