Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Με στόχο το... θαύμα οι άνδρες του ΠΑΟΚ

Πηγή: www.paok24.com
 
Του Ηλία Τάταλα
Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο, στις 18.00 στη Μίκρα, τη Βικτόρια Ρέτζια του Μινσκ στη ρεβάνς του 3ου γύρου του Τσάλεντζ Καπ και χρειάζεται νίκη με 8 γκολ για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Για να πετύχει ο ΠΑΟΚ αυτόν τον πολύ δύσκολο στόχο θα πρέπει να μην έχει αύριο τα νεκρά διαστήματα που είχε στο πρώτο παιχνίδι και επέτρεψαν στους Λευκορώσους να επικρατήσουν με 28-21. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέντε λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου ματς η διαφορά ήταν στα τρία γκολ και έφτασε στα επτά λόγω του μπλακ άουτ στο τελευταίο πεντάλεπτο.
Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα παίξει για τη νίκη, την οποία αγνοεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από τις 10 Φεβρουαρίου του 2010, όταν και είχε επικρατήσει της Ζέγκεντ με 27-26 για το Τσάμπιονς Λιγκ.
"Πρέπει πρώτα απ΄ όλα ανα ευχαριστηθούμε το ματς, διότι στη Λευκορωσία δεν το ευχαριστηθήκαμε, δεν είμασταν ικανοποιημένοι από τους εαυτούς μας. Εννοείται ότι ο στόχος είναι η νίκη και μέσα στο ματς πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε αναφορικά με τη διαφορά στο σκορ", σχολίασε στο PAOK24 ο Νίκος Κοκκώνης.
H προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση και βιντεοανάλυση του πρώτου αγώνα με τους Λευκορώσους. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18.00 (απευθείας από το PAOK24), διαιτητές είναι οι Ιταλοί Σκέβολα και Αλπεράν, ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου