Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Όλα τα αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής των ομίλων της Α2 γυναικών

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
 

1ος όμιλος
Για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ο Παναιτωλικός συνέτριψε με 33-7 την Ακαδημία Πάτρας. Μπροστά σε 150 και πλέον φιλάθλους τα κορίτσια του Παναιτωλικού έδειξαν πως δίκαια συγκαταλέγονται στα φαβορί για την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
Δυνατή άμυνα, καλή συνεργασία, αλληλοκάλυψη, γρήγορο παιχνίδι και μια τερματοφύλακας (Σπυροπούλου) να κατεβάζει ρολά για
δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι (μετά το νικηφόρο πέρασμα από το Αίγιο), μερικά από τα στοιχεία που έδωσαν την άνετη νίκη. Ο τεχνικός της ομάδας Ραμμόπουλος έδωσε χρόνος συμμετοχής σε όλες τις κοπέλες που βρίσκονταν στην αποστολή και όλες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να δικαιώσουν τον νεαρό προπονητή.
Η άμυνα λειτούργησε υποδειγματικά όπως δείχνει και το τελικό σκορ αφού σε 60 λεπτά αγώνα η ομάδα του Παναιτωλικού δέχτηκε μόνο 7 τέρματα. Στην επίθεση Κορομηλά, Κοκώνη και Κραμποκούκη σκόραραν τα 18 από τα 33 γκολ της ομάδας ενώ και οι υπόλοιπες παίκτριες σκόραραν.
Ο Παναιτωλικός που βρίσκεται στην 1η θέση της Βαθμολογίας ταξιδεύει την προσεχή Κυριακή 24 Νοέμβρη στην Αθήνα για να αγωνιστεί με τον Άρη Νίκαιας, ένα ματς που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, καθώς αν περάσει από τη δύσκολη έδρα της Νίκαιας θα αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα στη υπόθεση άνοδος.
Οι ιθύνοντες του τμήματος ευχαριστούν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αγρινιου και με το χειροκρότημα τους έδωσαν ώθηση στις παίκτριες να φτάσουν στην νίκη. Επίσης ευχαριστούν τον φυσιοθεραπευτή κ. Καλφούτζο Κώστα για την ιατρική κάλυψη του αγώνα.
Τα δεκάλεπτα: 5-2, 10-2, 17-4, 22-5, 27-6, 33-7
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ): Στιβανάκη (1), Κορομηλά (7), Κραμποκούκη (5), Μάνθου (1), Αποστολοπούλου, Μαντέλλου (2), Πουρνάρα (2), Σπυροπούλου, Δήμου (2), Θεοδώρου (1), Σωτηρίου (1), Μαυρομμάτη (1), Gorani (1), Κουτσαυτοπούλου (2), Κοκώνη (6), Λουμπαρδιά (2)
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ (ΚΑΡΑΒΙΩΤΗ): Παλαιολόγου, Γκοτσοπούλου (1),Παπαδοπούλου(1), Στεμιτσιώτη, Κολλιοπούλου (1), Αραβαντινού (1) ,Βουκελάτου (1), Τσαπικούνη (2), Αραβαντινού Χ.,Στελλάτου, Κωνσταντινοπούλου, Λαζανά, Σταματοπούλου.
Πηγή: http://www.panaitolikos1926.gr/
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Παναιτωλικός - Ακαδημία Πάτρας 33-7
Αναγέννηση Βύρωνα - Αργολικός 23-12
ΓΑΣ Καματερού - ΔΙΚΕΑΣ 17-17
Κένταυρος Αγριάς - Πήγασος Αιγίου 10-0
2ος όμιλος
 
Μεγάλη νίκη στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, σημείωσε η ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ. επί του Α.Ο.Α. Καστοριάς με σκορ 28-24 στον αγώνα που έγινε το Σάββατο 16/11 στο ΔΑΚ Αμυνταίου. Όπως ήταν αναμενόμενο ήταν ένας αγώνας με πολύ πάθος και ένταση και από τις δύο ομάδες με την γηπεδούχο όμως να διατηρεί σταθερά την πρωτοπορία στο σκορ.
Αναλυτικότερα, το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την Καστόρια να ανοίγει το σκορ στο 3ο λεπτό και τον Φιλώτα να ανταποκρίνεται δυνατά στις συνεχείς επιθέσεις της Ζυγούρα από τα 9m. Στην συνέχεια όμως το νεότευκτο σύνολο του Φιλώτα βρήκε τα πατήματα του και στην επίθεση και με πολύ γρήγορες επιθέσεις και γρήγορες σέντρες έβαζε πολλά και όμορφα γκολ.. Με αιχμή του δόρατος την Χαριτοπούλου στο εξτρέμ, η γηπεδούχες διαμόρφωσαν το 8-3 στο 15’ τελειώνοντας όλες τις φάσεις με μεγάλη ευστοχία.
Οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν με ατομικά man to man να κόψουν την επιθετική ορμή του Φιλώτα αλλά η Λίοτσκα Θ. προσάρμοσε άμεσα την επίθεση της με την Μηκτάνη και την Γκάτσιου να παίρνουν τα ηνία της επίθεσης, κάνοντας το 10-5 στο 20’. Δυστυχώς όμως η κατάρα των τραυματισμών ξαναχτύπησε, οπού η Καραμπάση -πίβοτ του Φιλώτα- να τραυματίζεται σοβαρά στον δεξί αστράγαλο και να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο, πράγμα που αποδιοργάνωσε την άμυνα του Φιλώτα. Η Καστοριά εκμεταλλεύτηκε πλήρως το κενό και κατάφερε να μειώσει την διαφορά στο 14-10 πριν αποχωρήσουν οι 2 ομάδες για τα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενες μπήκαν σαφώς πιο συγκεντρωμένες και εκμεταλλευόμενες τις δίλεπτες αποβολές της Γκάτσιου – Κατωτοικίδου μείωσαν την διαφορά σε 1 γκολ στο 45’. Το ψαλίδισμα της διαφοράς ξύπνησε τα αντανακλαστικά του Φιλώτα με την Φυλάκη να καλύπτει πολύ καλά την θέση του πίβοτ, τις Τ.Φ. Μπάντη-Παραστατίδου να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο τέρμα και την ασταμάτητη Κατωτοικίδου να ξεφεύγει από τα man to man και να σκοράρει συνεχώς. Κι ενώ το πάθος και η αγωνία ήταν στα ύψη, η ομάδα της Καστοριάς ξέμεινε από δυνάμεις κι από λύσεις, αντίθετα από τον Φιλώτα οπού με γρήγορες επιθέσεις και ρυθμό δεν άφηνε αμφισβήτηση για το ποιος θα ήταν ο τελικός νικητής τελειώνοντας τον αγώνα με σκορ 28-24.
Το δίδυμο των διαιτητών Γιάννου Σ.-Τέμη Γ. από την Πτολεμαΐδα σφύριξαν πολύ καλά και δίκαια αν και μερικές φορές δεν ήλεγξαν αρκετά το παθητικό παιχνίδι.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες του για την νίκη και την εμφάνισή τους και επιθυμεί να εκφράσει την ικανοποίηση του από την απόδοση των νέων μεταγραφικών του αποκτημάτων. Στην ομάδα του Α.Ο.Α. Καστοριάς εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Φιλώτας Μ.Π.Σ. : (Λιότσκα Θ.-Κούπας Δ.) Μπάντη Ε., Παραστατίδου Σ., Φυλάκη Φ. (3), Καραπάση Ε. (1), Τσερέπη Δ., Γκάτσιου Α. (5), Κατωτοικίδου Α. (8), Μητκάνη Κ. (4), Κούπα Ι., Στρατάκη Ε. (1), Χαριτοπούλου Ο. (6), Χατζηιωάννου Χ., Ζαρογιάννη Ζ.
Δίλεπτες: 2 Πέναλτι: 0/1
Α.Ο. Καστοριάς: (Σαλαγιάννης Ν.-Τάρες Η.) Τολιοπούλου Χ., Ζυγούρα Ι. (4), Ζυγούρα Α. (8), Βλαχοπούλου Ε., Γκατζιου Β. (6), Πόπη Ε., Σαρηγιανίδου Μ., Παρασκευαίδου Α. (2), Μπαλιακα Α., Μακρίδη Δ. (4), Νόρδου Κ., Μαλέα Ε.
Δίλεπτες: 3 Πέναλτι: 1/3
Πηγή: Δελτίο τύπου
Τα αποτελέσματα
Φιλώτας Φλώρινας - ΑΟΑ Καστοριάς 28-24
Αρίων Πτολεμαϊδας - ΑΟ Κοζάνης 20-21
3ος όμιλος
 
Την Κυριακή 17-11-2013 στο ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ το γυναικείο τμήμα του Α.Π.Σ. ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ κέρδισε τους Ποντίους Κιλκίς με σκορ 26-15. Δεν έδειξε αυτό που περιμέναμε άλλα τουλάχιστον μας έδωσε τους 2 βαθμούς της νίκης. Δεν σταματάμε όμως εδώ! Καλή συνεχεία!
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 05-02 07-03 10-07 16-10 20-13 26-15
Α.Π.Σ ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (Κουμιτσάρσκα Έλενα) Γκαλαΐτση, Δελησάββα 2, Καραχαρίση 4, Γεωργιάδου 4, Γιαννοπούλου 3, Ζαγκλιβέρη, Κατσικαρώνη, Στεφούδη 4, Λούρη 8, Εμμανουηλίδου, Ματουλοπούλου 1, Γιαννακοβίτου, Κυριακίδου, Παπαδοπούλου
Πόντιοι Κιλκίς: (Δενδράκης Χαρίλαος) Σαββίδου, Πεπεγιάννη, Παυλίδου 1, Σαρηγιαννίδου, Χαρτοματζίδου 2, Πιπερίδου 4, Καπασακαλίδου, Μουστοπούλου, Κωνσταντινίδου, Χαρτοματζίδου 4, Γκεζιμπεϊκίδου 4, Χόνδρου.
Πηγή: Δελτίο τύπου
Τα αποτελέσματα
Φέρωνας Βέροιας - Πόντιοι Κιλκίς 26-15
Πανόραμα PASTAZI- Απόλλων Σταυρούπολης 30-8
Φίλιππος Βέροιας - Ορφέας Κατερίνης 26-15
4ος όμιλος
 
Του Λεωνίδα Κάλφα
Τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμες αγωνιστικές στον τέταρτο όμιλο της Α2 Γυναικών σημείωσαν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, αυτή τη φορά επί των Ακριτών Κάτω Νευροκοπίου με 20-19 σε ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι στο ''Μιχάλης Παρασκευόπουλος''.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την ομάδα του Νευροκοπίου να προηγείται με δύο γκολ στο πεντάλεπτο, να διατηρεί την ίδια διαφορά (4-6) στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα με επιθετική αιχμή την Κεσοπούλου, που σημείωσε συνολικά τέσσερα τέρματα, και να παραμένει στο +2 (7-9) μέχρι το 25'. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με 9-10 υπέρ των φιλοξενούμενων, που έχασαν μάλιστα τέσσερα πέναλτι στο πρώτο ημίωρο.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου, η εμπειρία και η ψυχραιμία της Επιτρόπου στα πέναλτι, όπως επίσης και τα γκολ των Παρασκάκη και Αλεξίου έδωσαν στους Κύκλωπες το προβάδισμα με 13-10 χάρη σε ένα σερί 4-0. Η Μαββίδου μείωσε στα δύο γκολ (13-11) για να απαντήσει η Ξανθοπούλου κάνοντας το 14-11. Τα γκολ της Σέγκου και της Κεσοπούλου με πέναλτι έφεραν τους Ακρίτες στο -1 (14-13). Ο επιθετικός οίστρος της Σμαρλαμάκη (8 γκολ σήμερα) και το τρίτο στη σειρά εύστοχο πέναλτι της Επιτρόπου έδωσαν αέρα τριών γκολ στους Κύκλωπες 16-13. Η Κεσοπούλου μείωσε σε 16-14, για να ακολουθήσει το γκολ της Καμπακάκη. Η Σμαρλαμάκη χάρισε και πάλι προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης (18-14) για να μειώσει εκ νέου η χαρισματική Κεσοπούλου σε 18-15.
Δύο γκολ της Κοκκινάκη και ένα της Κεσοπούλου έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (18-18) και το τέρμα της Σωτηροπούλου έφερε τις Δραμινές μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο (18-19). Η Επιτρόπου είχε και πάλι την απάντηση από τη γραμμή του πέναλτι για την ισοφάριση (19-19) και το γκολ της Σμαρλαμάκη δύομιση λεπτά πριν τη λήξη έφερε τους Κύκλωπες πάλι μπροστά στο σκορ (20-19). Η χαμένη ευκαιρία της Αλεξίου, που είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς ένα λεπτό πριν τη λήξη έκανε το ματς θρίλερ. Στα τελευταία δευτερόλεπτα, μετά από ένα αμφισβητούμενο σφύριγμα εις βάρος των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενες πήραν την κατοχή της μπάλας και είχαν την ευκαιρία να κλέψουν στο φινάλε το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν την αξιοποίησαν.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε τα κορίτσια των Κυκλώπων να πανηγυρίσουν μια ακόμη σημαντική νίκη. Ο επόμενος αγώνας των Κυκλώπων είναι την ερχόμενη Κυριακή (24/11, 13:00) στην Προσοτσάνη κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια του ομίλου.
Πεντάλεπτα: 0-2, 2-3, 4-5, 4-6, 7-9, 9-10 (ημίχρονο), 12-10, 14-11, 16-13, 18-16, 18-18, 20-19 (τελικό σκορ)
Κύκλωπες: Φαγογένη, Σμαρλαμάκη 8, Χαραλαμπάκη, Επιτρόπου 4, Παρασκάκη 1, Γιακή, Ξανθοπούλου 1, Βαρσάμη, Σαλαμανάκη, Καμπακάκη 3, Τσιακυρούδη, Αλεξίου 3
Ακρίτες Κάτω Νευροκοπίου: Κοκκινάκη 3, Μαββίδου 2, Αγαπίδου, Λαζαρίδου, Ελευθεριάδου, Κεσοπούλου 8, Σαρνταρίδου Μ. 4, Σέγκου 1, Σωτηροπούλου 1, Παντελίδου, Σαρνταρίδου Ι., Σεϊρανίδου, Τοζακίδου, Παντελίδου
Πηγή: thrakisports.gr
Πανσερραϊκός - ΟΛΑ Δράμας 17-13
 
Τη δεύτερη σε ισάριθμα παιχνίδια νίκη πέτυχε το Σάββατο το απόγευμα η γυαικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ. Οι Λιονταρίνες επιλήθηκαν για τα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 της Ολυμπιακής Ακαδημίας με σκορ 17-13. Οι παίχτριες της ομάδας μας αισθητα βελτιωμένες από την προηγούμενη εμφάνιση στο Αμοιρίδειο, απέναντι στη Νίκη Ξάνθης επέβαλαν το ρυθμό τους καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, δείχνοντας το πόσο πολύ ήθελαν και αυτό το παιχνίδι χωρίς να απειληθούν σε κανένα χρονικό διάστημα του ματς. Η διαφορά του σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερη απέναντι στην ομάδα της Δράμας αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα μας δεν βρήκε δίχτυα σε 4 εκτελέσεις πέναλτυ, καθώς επίσης έχασε και πολλές ευκαιρίες για γκολ σε φάσεις τετ-α-τετ. Ο αγώνας διεξήχθει σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και οι περίπου 200 θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό της Κοιλάδας παρακολούθησαν μία πολύ όμορφη αναμέτρηση. Πρώτη σκορερ για την ομάδα μας ήταν η Καλογιάννη με 8 τέρματα, ενώ ακολούθησε η Βελέη με 3 τέρματα. Από 2 τέρματα πέτυχαν οι: Κιουπκιολή και Μαργιώτου ενώ το χορό των γκολ έκλεισαν οι: Κατρακαζά και Πατσιαλά με 1 τέρμα. Τέλος συμμετοχή στο ματς είχαν οι: Βασιλειάδου Μ., Πεμπέ, Λιούρου, Χλιαρά, Βαφειάδου, Σαρηβασιλείου και Βασιλειάδου Α.
Τα πεντάλεπτα 0-0, 0-0, 3-2, 6-4, 8-5, 9-5 Ημιχ. 11-8, 11-9, 13-10, 15,10, 16-10, 17-13 Τελ.
Ευχαριστούμε τη Ζ. Παπαδοπούλου για το φωτογραφικό υλικό
Πηγή: http://www.panserraikara.gr/
Τα αποτελέσματα
Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης - Ακρίτες Νευροκοπίου 20-19
Πανσερραϊκός - ΟΛΑ Δράμας 17-13
Ελπίδες Δράμας - Νίκη Ξάνθης 20-27

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου