Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ηττα ο Γ.Σ. Χανίων, αλλά με πολλά παράπονα

Πηγή: http://www.haniotika-nea.gr
 
Στο προχθεσινό παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Α2 χάντμπολ ανδρών (Α” όμιλος) ο Γ.Σ. Χανίων έχασε στο κλειστό Δαΐς από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας με 27-21, όμως όλοι στον σύλλογο “βράζουν” με τη διαιτησία, την οποία θεωρούν αποκλειστικά υπεύθυνη για την ήττα, κάνοντας λόγο για καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος.
Αν και είχε απουσίες βασικών παικτών, η χανιώτικη ομάδα άρχισε πολύ καλύτερα τον αγώνα πήρε γρήγορα το προβάδισμα (1-4) και διατηρούσε τη διαφορά των τριών γκολ μέχρι το 4-7. Από το σημείο αυτό άρχισαν τα… φαλτσοσφυρίγματα, με τους διαιτητές να ανέχονται το ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, με την πρώτη απώλεια να καταγράφεται στο 20′ οπότε τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Αλυγιζάκης, ενώ ο Ιωνικός αξιοποίησε την όλη κατάσταση και κατάφερε να ισοφαρίσει 7-7, ενώ στο ημίχρονο προηγείτο 12-11. Αρχίζοντας η επανάληψη ο Γ.Σ. Χανίων έχασε λόγω τραυματισμού πρώτα τον Λαδάκη και στη συνέχεια τον Αναστασάκη και οι απουσίες αυτές, σε συνδυασμό με τον δικαιολογημένο εκνευρισμό που δημιουργήθηκε στους παίκτες του, έφεραν το σκορ από το 20-18 στο 24-19 στο 50′ και ουσιαστικά η αναμέτρηση κρίθηκε στο σημείο αυτό.
Πολλά παράπονα έχει, λοιπόν, ο Χανιώτικος σύλλογος από τις αποφάσεις των διαιτητών Τσακανίκα και Κολλάρου, ενώ η αποστολή έφυγε χωρίς να πάρει φύλλο αγώνα (έτσι δεν έχουμε αναλυτικά στοιχεία), αφού καθυστερούσε πολύ να κλείσει και υπήρχε κίνδυνος να χάσει το πλοίο με το οποίο επέστρεψε χθες το πρωί μέσω Ηρακλείου.
Η σύνθεση της ομάδας ήταν: Σαμαράς, Βλατάκης, Καμαριανάκης, Αναστασάκης, Λαδάκης, Αποστόλου, Μυντιλάκης, Αλυγιζάκης, Κοκολοδημητράκης, Σινιοράκης, Καμπανιέρης, Σπυρλιδάκης.
ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥΛΙΔΑΚΗ: «Πρώτη φορά τα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το χάντμπολ συνάντησα τέτοια διαιτησία. Χωρίς υπερβολή μας “έκλεψε” τη νίκη, αφού όσο παίζαμε πλήρεις είμαστε φανερά καλύτερη ομάδα και μόνον όταν άρχισαν οι αποχωρήσεις λόγω τραυματισμών, σε περιπτώσεις που ήταν καθαρές κόκκινες κάρτες για τους αντιπάλους, ο Ιωνικός πήρε το προβάδισμα. Επαναλαμβάνω ότι εάν δεν είχαμε τους τρεις τραυματισμούς, δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε τον αγώνα. Ελπίζω η διαιτησία αυτή να ήταν μια κακή παρένθεση και να μην υπάρξει συνέχεια, να μην δούμε ξανά ανάλογες αποφάσεις».
* Την επόμενη -5η- αγωνιστική ο Γ.Σ. Χανίων υποδέχεται (30/11) στο κλ. Κλαδισού την Ακαδημία Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου