Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ρηγάκης: "Να προσαρμοστούμε στην Α2"

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
 
Για την νέα σελίδα στην καριέρα του με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Κερατσινίου και το αυριανό ντέρμπι με τον Δικέα για την 4η αγωνιστική της Α2 Ανδρών, μίλησε ο Μανώλης Ρηγάκης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ. Ο 33χρονος δεξιός ίντερ μετά από 18 χρόνια στον Άρη Νίκαιας αποφάσισε να μετακομίσει σε διπλανή γειτονιά στους «ερυθρόλευκους» που φέτος κέρδισαν την άνοδο τους στην Α2 Ανδρών και η παρουσία του ανεβάζει ποιοτικά την ομάδα του Κερατσινίου.
«Ήταν ώρα για μία αλλαγή. Έπαιζα από το 1994 -με ένα μικρό διάλειμμα το 2004 στο Κορωπί- στον Άρη Νίκαιας. Έχω άριστες σχέσεις με τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Οικονόμου και η θέληση του να έρθω στον Ολυμπιακό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου. Επίσης γνωρίζω πολλά χρόνια τα παιδιά που παίζουν στην ομάδα, ενώ με δύο εξ' αυτών είμαστε και συνεταίροι. Το κλίμα είναι πολύ καλό, έχουμε έναν καταξιωμένο προπονητή με εμπειρία στην Α1 και έναν Πρόεδρο που είναι πάντα πολύ κοντά στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια. Παίζουμε πάντα σε γεμάτο γήπεδο και δίνουμε το 100%».
Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν με 2 νίκες σε 3 παιχνίδια πρωταθλήματος και 4 βαθμούς. Παρόλα αυτά η Α2 Ανδρών είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για την ομάδα, αφού είχε 13 χρόνια να αγωνιστεί σε αυτή. «Ο στόχος της σεζόν ως νεοφώτιστη ομάδα είναι να προσαρμοστούμε στο νέο επίπεδο της κατηγορίας και να σταθεροποιηθούμε στην κατηγορία. Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να χτίσουμε μια βάση τις επόμενες χρονιές. Εδώ και 3-4 χρόνια η ομάδα έχει επενδύσει πολύ και στις ακαδημίες και είναι από τα σωματεία που δουλεύουν πολύ στην ανάπτυξη. Αυτός είναι και ένας επιπλέον λόγος που η ομάδα πρέπει να έχει μια σταθερή παρουσία στην Α2, ώστε τα παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες να μπορούν να έχουν χρόνο συμμετοχής σε μια ανταγωνιστική κατηγορία».
Αναφορικά με το αυριανό ντέρμπι κόντρα στον Δικέα ο 33χρονος περιφερειακός τόνισε: «Θέλουμε να παίξουμε καλό χάντμπολ και αν το κάνουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας θα έχουμε καλές πιθανότητες νίκης. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Αν πάρουμε τους δύο βαθμούς θα έχουμε κάνει ίσως το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή και την σταθεροποίηση της ομάδας στην Α2».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου