Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Πρόταση για φιλοξενία του τελικού του Κυπέλλου Ανδρών στην Αλεξανδρούπολη

Πηγή: http://www.thrakisports.gr
 
Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη:Λεωνίδας Κάλφας
Πρόταση στην Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας για τη φιλοξενία του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Χάντμπολ ανδρών στην Αλεξανδρούπολη θα καταθέσουν οι Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης! Όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, την Τρίτη (26/11) έγινε συνάντηση με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, προκειμένου να ζητηθεί η βοήθειά του για την προώθησή του θέματος.
Η ιστορική ομάδα των Κυκλώπων Αλέξανδρουπολης (πρόκειται μην ξεχνάμε για την πρώτη γυναικεία ομάδα του Έβρου η οποία αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις), με τη βοήθεια του δημάρχου της πόλης, θέλει να προσφέρει στη νεολαία της περιοχής όσα περισσότερα μπορεί και ένας τελικός κυπέλλου ανδρών στην πόλη είναι πολύ σημαντικό για την περαιτέρω διάδοση του αθλήματος.
Δεδομένης της προσπάθειας που έκανε ο κ. Λαμπάκης μέχρι και αγώνες της Super League να φέρει στην πρωτεύουσα του Έβρου, μέσα από την πρόταση που κατέθεσε στην Καλλονή, γίνεται αντιληπτό ότι η πρόταση είναι εξαιρετικά πιθανό όχι μόνο να μην τον βρει αντίθετο, αλλά ένθερμο υποστηρικτή. Άλλωστε μπορεί το "Φώτης Κοσμάς" να μην πληρεί τις προδιαγραφές, το κλειστό "Μιχάλης Παρασκευόπουλος" όμως διαθέτει όλα τα εχέγγυα για την φιλοξενία ενός τόσο σημαντικού αγώνα.
Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι οι δυο ομάδες που πρωταγωνιστούν στο άθλημα, μαζί με τον Διομήδη Άργους και την παραδοσιακή δύναμη του Φίλιππου Βέροιας. Σε κάθε περίπτωση, αν η πρόταση γίνει πράξη, μια τέτοια εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη θα είναι σημαντική και για το άθλημα της χειροσφαίρισης καθώς θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για αρκετό καιρό σε πολλά επίπεδα και θα είναι μεγάλη η προβολή του αθλήματος στη Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου