Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΑΕΚ: Στις 18.30 η μάχη με την Λίγκι – ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Η μεγάλη στιγμή για την πρώτη μάχη της ΑΕΚ με την Λίγκι πλησιάζει. Και με δεδομένο πως υπάρχει τεράστιος ξεσηκωμός στον κόσμο της ομάδας, για να βρεθεί στο πλευρό των νταμπλούχων, εκδόθηκε ανακοίνωση για τα εισιτήρια. Το ματς θα διεξαχθεί οριστικά το Σάββατο στις 18.30 και τα μαγικά χαρτάκια βγήκαν από σήμερα στην κυκλοφορία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Οι μάγκες του Χάντμπολ ετοιμάζονται να μας κάνουν και πάλι υπερήφανους τώρα στην Ευρώπη. Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και ώρα 18.30 θα αντιμετωπίσουν την LUGI Σουηδίας στο Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων.Με νίκη της ομάδας μας το Σάββατο η ΑΕΚ θα κάνει ένα μεγάλο βήμα στην ευρωπαϊκή της πορεία. Θα κάνουμε το βήμα που χρειαζόμαστε για να κάνουμε όλους τους φιλάθλους μας υπερήφανους και για τις επιτυχίες μας εκτός Ελλάδας.
Ο στόχος, η επιθυμία και το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Μπορούμε να το επιτύχουμε όλοι μαζί Αθλητές – Διοίκηση – Κόσμος. Η ΑΕΚ αξίζει να φτάσει ψηλά και θα τα καταφέρουμε.
Τα εισιτήρια διατίθενται από σήμερα έως και το Σάββατο 23/11 από τα γραφεία της ΑΕΚ Λ. Δεκελείας 138-140 Νέα Φιλαδέλφεια ώρες 09.00-19.00 και το Σάββατο 11.00-16.00.και από την Original 21. Οι τιμές είναι 5 και 10 ευρώ. Επίσης ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι ισχύουν οι κάρτες οικονομικής ενίσχυσης. Σας περιμένουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και να γιορτάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου