Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

«ΚΑΝΩ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΜΟΥ»!

Πηγή: http://www.handball.org.gr 
Για τέταρτη ημέρα συνεχίζεται σήμερα το καμπ της Εθνικής Ανδρών στην Αθήνα. Το πρωί οι διεθνείς προπονήθηκαν στο κλειστό της Ηλιούπολης, ενώ το απόγευμα ακολουθεί δεύτερη προπόνηση στο κλειστό του Βύρωνα (18:00-19:30). Στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι τα δύο φιλικά με το Ισραήλ την Παρασκευή (Ηλιούπολη, 17:30) και το Σάββατο (Λαύριο, 18:00), αλλά και η εγρήγορση και ετοιμότητα ενόψει των αναμετρήσεων με Μεγάλη Βρετανία (6-7/4) και Ιταλία (15-16/6) για την 1η προκριματική φάση του EURO 2016. H «γαλανόλευκη» έχει ξεκινήσει ιδανικά στον 2ο όμιλο με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.
Ο δεξιός ίντερ της ΑΕΚ Κώστας Γιαννόπουλος που κλήθηκε για πρώτη φορά σε προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Είναι υπέροχο να βρίσκεσαι στην Εθνική ομάδα, ειδικά όταν είναι η πρώτη φορά, όπως συμβαίνει με εμένα. Είναι μεγάλη εμπειρία να κάνεις προπόνηση με τα συγκεκριμένα παιδιά που είναι είδωλα μου. Οι προπονήσεις κινούνται σε υψηλό ρυθμό και μέχρι την Παρασκευή θα είμαστε έτοιμοι για τα φιλικά. Πιστεύω θα κάνουμε δύο καλά ματς και θα κερδίσουμε»
Από την πλευρά τους οι υπόλοιποι διεθνείς αναφέρθηκαν στα δυνατά φιλικά με το Ισραήλ ως μια καλή ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους
Δημήτρης Τζιμούρτος (δεξιός εξτρέμ Χιλντεσχάιμ): «Έγινε ότι καλύτερο μπορούσε από άποψη προετοιμασίας και φιλικών. Οι εποχές και οι καταστάσεις είναι δύσκολες, αυτό όλοι το γνωρίζουμε. Προσπαθούμε να βγάλουμε αυτά που θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Θα είναι δύο καλά τεστ και από κει και πέρα κοιτάμε τα παιχνίδια με Μεγάλη Βρετανία και Ιταλία
Γιώργος Χαλκίδης (πίβοτ Βάκερ Τουν): «Είναι μια εβδομάδα που θέλουμε να εκμεταλευτούμε προς όφελος της Εθνικής. Δίνουμε μεγάλο βάρος στην προπόνηση. Τα φιλικά θα μας βοηθήσουν στο να δέσουμε περισσότερο σαν ομάδα. Περιμένουμε να δούμε κάποια νέα συστήματα που μας έχει δείξει ο προπονητής. Κυρίως όμως θέλουμε να δείξουμε θέληση και μαχητικότητα».
Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου (πίβοτ Διομήδη Άργους): «Προετοιμαζόμαστε για τα επίσημα ματς με Μεγάλη Βρετανία και Ιταλία. Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δυνατά φιλικά με το Ισραήλ. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Γνωρίζω και αρκετούς παίκτες, λόγω της περσινής εμπειρίας που είχα με τον Διομήδη κόντρα στην Μακάμπι στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ. Είναι γρήγοροι και δυνατοί παίκτες. Θέλουμε να ανταποκριθούμε σε αυτά τα δύο ματς και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου