Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ηλικιακά πρωταθλήματα: Αποτελέσματα και συνθέσεις

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
Χάντμπολ Παίδων: Ακόμη ένας περίπατος προς τον τίτλο...ΑΣΕΔ-Πανιώνιος 38-18
Την 6η σερί νίκη της στους 6 αγώνες πέτυχε χθες (13/1) το πρωί στο Δαΐς η ομάδα χάντμπολ παίδων του Συλλόγου μας, συντρίβοντας τον Πανιώνιο με σκορ 38-18 (ημίχρονο 19-9) που άντεξε μόνο τα πρώτα 20 λεπτά. Η ομάδα του Σάσα Ζιβούλοβιτς οδεύει προς ακόμη μια κατάκτηση πρωταθλήματος ΕΣΧΑ και μάλιστα αήττητη, με τα σημαντικότερα να έρχονται στην πανελλήνια φάση του θεσμού...
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 7-6 , 12-9 , 19-9 (ημ) 26-12 , 34-14 , 38-18
ΠΕΝΑΛΤΙ: - / - ΔΙΛΕΠΤΑ: 3 / -
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ - ΠΑΧΗΣ
Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ (ΖΙΒΟΥΛΟΒΙΤΣ): ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ 4, ΠΑΝΟΥ 3, ΣΤΕΦΑΝΙΤΣΗΣ 1, ΜΩΡΑΪΤΗΣ Μ. 13, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ 6, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ 2, ΖΙΒΟΥΛΟΒΙΤΣ 4, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ 1, ΚΟΝΤΟΣ 2, ΚΟΡΔΟΓΙΑΝΝΗΣ 1, ΠΑΠΠΑΣ 1, ΜΩΡΑΪΤΗΣ Ν., ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ (Τ/Φ), ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (Τ/Φ).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ (ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ): ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ 1, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ, ΛΑΖΑΡΗΣ 7, ΤΣΙΛΙΚΗΣ, ΧΑΝΤΟΥΜΑΚΟΣ 4, ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ 3, ΚΟΖΑΤΣΑΝΗΣ 3, ΤΖΑΝΟΣ (Τ/Φ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Τ/Φ).
Πηγή: www.ased.gr
 
ΠΑΙΔΕΣ: ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 24-26 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΛΕΦΑΚΗΣ - ΚΑΡΑΤΖΙΝΑΣ 
ΗΜΙΧΡ. Α) 12-11, Β)12-15
10ΛΕΠΤΑ : 3-3, 7-7, 12-11, 17-16, 19-20, 24-26
7m : 1/2, 4/5 - 2ΛΕΠΤΑ : 9-2 ΚΟΚΚΙΝΗ: 0-0
ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: (ΜΠΕΛΕΧΡΗΣ Γ) ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΝΗΣ (Τ/Φ), ΜΠΕΛΕΧΡΗΣ Θ (Τ/Φ), ΣΑΜΑΡΑΣ, ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 5, ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 6, ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ, ΜΕΛΕΤΑΚΟΣ, ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 3, ΜΕΝΕΔΙΑΤΗΣ, ΣΟΦΙΟΣ, ΧΑΡΜΠΗΣ 8, ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ 2, ΠΟΤΑΜΟΥΣΗΣ
ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: (ΤΑΡΙΝΙΔΗΣ Κ) ΛΕΟΝΤΑΡΑΣ (Τ/Φ), ΧΕΙΛΑΣ, ΓΚΛΑΒΑΣ 1, ΙΑΤΡΙΔΗΣ 7, ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΥΤΟΣ 3, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 3, ΚΟΥΣΚΟΥΛΙΑΝΟΣ 6
ΤΟΤΟ 1, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 7, ΜΑΡΚΑΤΟΣ 1, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ (Τ/Φ).
Πηγή: https://sites.google.com/site/arisnikaiahandball
 
Καλές εντυπώσεις...
Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η ομάδα των μίνι της ΑΕΚ που έδωσε χθες φιλικό παιχνίδι με τον Άρη Νικαίας. Οι μικροί της Ράνιας Καραγιάννη στάθηκαν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας σημαντικά στοιχεία βελτίωσης από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο αγώνας είχε καθαρά προπονητικό χαρακτήρα για αυτό και δεν κρατήθηκε σκορ, ωστόσο το σημαντικό για την προπονήτρια της «Ένωσης» είναι πως είδε τους μικρούς αθλητές της να έχουν όρεξη και διάθεση για να παίξουν σωστό και όμορφο χάντμπολ και παράλληλα να δείχνουν μέσα στο γήπεδο, όλα αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις. Να σημειώσουμε πως την επόμενη εβδομάδα τα μίνι θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα απέναντι στον Παράδεισο και με την χθεσινή τους εμφάνιση, άφησαν πολλές υποσχέσεις. Για πρώτη φορά η ΑΕΚ θα κατεβάσει ομάδα μίνι σε ξεχωριστό πρωτάθλημα και είναι μια καλή ευκαιρία για τους πιτσιρικάδες να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και να βελτιώνονται μέσα από του αγώνες.
Στο χθεσινό παιχνίδι για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι: Μελίσσης Φ, Μελίσσης Γ, Μάγκος, Ανεμογιάννης, Περτσάκου, Μπέσιος, Θύμος, Κάργας, Θηβαίος, Βερίκοκος, Ζαφειριάδης, Κωνσταντινίδης Π, Κωνσταντινίδης Α.
Παράλληλά η Παιδική ομάδα ηττήθηκε το Σάββατο από το Κορωπί με 31-15 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος , ένα αποτέλεσμα που δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα των δυο ομάδων μέσα στο γήπεδο. Η ΑΕΚ προσπάθησε πολύ απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, είχε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τις περισσότερες φάσεις όπως θα ήθελε.
Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι: Φίλιππας 7, Ανεμογιάννης, Σουλντέγιεφ 1, Μάγκος 4, Καπετανάκης 1, Τόγιος Γ, Τόγιος Β, Παλάγκος 1, Ομηρίδης 1, Συναδινός, Μπακόλας.
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ - ΔΙΚΕΑΣ16-42
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 28-29
Πηγή: www.aek-live.gr
Ισόπαλοι στην Έδεσσα οι έφηβοι του Φιλίππου
Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013, διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Έδεσσας, το εξ αναβολής παιχνίδι για το Πρωτάθλημα Εφήβων, μεταξύ του Αερωπού 
Έδεσσας και του Φιλίππου της Βέροιας. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι από το οποίο δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις και τα παράπονα προς τους διαιτητές από τους γηπεδούχους, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες τελικά με σκορ 31-31. Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα του Φιλίππου, που προηγήθηκε μέχρι και με 6 γκολ διαφορά, αλλά σιγά- σιγά οι γηπεδούχοι ροκάνισαν τη διαφορά και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 15-15.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες πήγαιναν γκολ- γκολ και το τελικό σφύριγμα δεν βρήκε νικήτρια καμία ομάδα. Ο τραυματισμός του παίκτη του Φιλίππου Δομπρή στο δεξί μάτι, τον άφησε για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός παιχνιδιού και στο τέλος του αγώνα χρειάστηκε να γίνει ιατρική επέμβαση και να του τοποθετηθούν τρία ράμματα για να σταματήσει η αιμορραγία.
Κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο συνοδός της τοπικής ομάδας στο 15.56΄ του δεύτερου ημιχρόνου για ειρωνική συμπεριφορά προς τους διαιτητές (Μπουγιάκας-Χατζηπαναγιωτίδης). Απ΄ ευθείας κόκκινη κάρτα στο 25.54 του δευτέρου ημιχρόνου αντίκρισε ο παίκτης του Αερωπού Κράλλης Γιάννης για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο παίκτη (χωρίς να του κρατηθεί το δελτίο), ενώ στο 26.59΄του δευτέρου επίσης ημιχρόνου, αποβλήθηκε με τρίτη δίλεπτη παρατήρηση και ο παίκτης του Φιλίππου Τάσος Παντελίδης.
Πέναλτι: 3/4, 2/4. Δίλεπτα: 9/7. Αποκρούσεις: 12/18 Λάθη: 8/18.
Δεκάλεπτα: 3-6, 8-12, 15-15(Ημίχρονο), 20-20, 25-25, 31-31(τελικό).
ΦΙΛΙΠΠΟΣ(Σαράφης-Κούγιας):Θωμαϊδης(2), Αποστολίδης(2), Τριανταφυλλίδης, Χαραλαμπίδης(1), Σερασίδης, Ζευγαρόπουλος(2), Μιχαηλίδης(3), Δομπρής(10), Κωσταράκης(1), Γιακουμόπουλος(1), Παντελίδης(9), Καργατζής, Ζλατάνος, Πιστοφίδης.
Πηγή: inspor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου