Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Πάλι δεν έπαιξαν οι Ελπίδες Πάτρας

Πηγή: http://www.thebest.gr
Για άλλη μία φορά οι Ελπίδες Πάτρας δεν κατάφεραν να παίξουν, αφού ο Πανιώνιος Άργους δεν κατέβηκε να αγωνισθεί στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη Β' Εθνική χάντμπολ των ανδρών. Η πατρινή ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας την δυσφορία της προς την ΟΧΕ:
"Δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς αγώνα η ομάδα μας, αφού είχαμε την τελευταία στιγμή παραίτηση του Πανιωνίου Άργους (σ. Έχουμε να δώσουμε επίσημο αγώνα από την 01 Δεκεμβρίου του 2012...). Και αυτό έγινε μετά από επικοινωνία των υπευθύνων της ομάδας μας με το Άργος και την ΟΧΕ, προβλέποντας... το γεγονός.
Ήδη η ομάδα μας είχε στείλει εδώ και 15 ημέρες έγγραφο διαμαρτυρίας στην ΟΧΕ, αντιλαμβανόμενοι την εξέλιξη των γεγονότων, λόγω και οικονομικών προβλημάτων των ομάδων, αλλά και του συστήματος διεξαγωγής του πρωταθλήματος, το οποίο δεν εξασφαλίζει την αξιοπιστία και την προβολή του αθλήματος.
Είμαστε πολύ προβληματισμένοι με όλα αυτά που συμβαίνουν και οι προτάσεις που έχουμε κάνει και θα συζητηθούν μέσα στην εβδομάδα από την ΔΕΠ (Επιτροπή Πρωταθλήματος), είναι πολύ αυστηρές, τόσο από οικονομικής πλευράς, αλλά και συμμετοχής ή μη για τις ομάδες για τα επόμενα πρωταθλήματα.
Πρέπει επιτέλους να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο, άμεσα χωρίς καθυστερήσεις, εάν θέλουμε την επιβίωση και ανάπτυξη του αθλήματος.
Δεν γίνεται οι επαρχιακές ομάδες, εκτός του οικονομικού Γολγοθά να προπληρώνουν διαιτητές-γραμματεία-γιατρό, να συντηρούν αναπτυξιακά τμήματα, να πληρώνουν προπονητές, να τιμωρούνται με χρηματικά πρόστιμα εάν δεν κατεβάζουν ηλικιακά τμήματα σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες, να τους χρωστά η γγΑ επιχορηγήσεις, η ΟΧΕ οδοιπορικά 3 ετών και βάλε, να υποχρεώνονται να κάνουν 7 με 8 μετακινήσεις έναντι μόλις 2 μετακινήσεων των άλλων συμμετεχόντων ομάδων και αυτές να μην κάνουν μία η καμία μετακίνηση, από την στιγμή που δεν υπάρχουν βαριές κυρώσεις.
Το σωματείο μας έχει κάνει συγκεκριμένες προτάσεις που θιγόμενο μπορεί να είναι αυτό πρώτο στο μέλλον (εάν δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι δεν θα αντέξουμε λειτουργικά), αλλά επειδή σεβόμαστε και μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη και σωτηρία του αθλήματος θα πρέπει η ΟΧΕ, να αναλάβει τις ευθύνες της ούτως ώστε και οι ομάδες να δίνουν το αγωνιστικό παρόν εκεί που τους αξίζει. Διότι στην Ελλάδα της κρίσης θέλουμε όλοι... να παίζουμε στις μεγάλες κατηγορίες με ψέματα, χωρίς ανάπτυξη και χωρίς όραμα.
Εμείς περιμένουμε μέσα στην βδομάδα από την ΟΧΕ, απάντηση σε αυτά που τους έχουμε προτείνει, έχουμε ήδη επικοινωνήσει με τον γενικό γραμματέα κ. Ν. Γραμματικό, ο οποίος μας βρίσκει σύμφωνους με αυτά που έχουμε προτείνει, αλλά θα πρέπει και οι υπόλοιποι που έχουν αναλάβει τις τύχες του αθλήματος να έρθουν έστω για λίγο στην θέση μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου