Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Πηγή: http://www.handball.org.gr 
Καθοριστικό ματς για την συνέχεια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και το πλεονέκτημα της έδρας, διεξάγεται αύριο στην Νέα Ιωνία με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Ορμή Λουξ για την 9η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.
Η γηπεδούχος ομάδα ισοβαθμεί (14 πόντους) με την Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και δεν θέλει να έχει απώλειες μέχρι το μεταξύ τους ντέρμπι σε δύο αγωνιστικές, το οποίο πιθανότατα θα κρίνει και την 1η θέση στην κανονική περίοδο. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται στην 4η θέση (7 βαθμοί), αλλά έχει ευνοϊκό πρόγραμμα στον δεύτερο γύρο, ενώ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, αφού στα τελευταία 6 ματς είναι αήττητη (4 νίκες-1 ισοπαλία και το ματς με τις Ελπίδες Δράμας που περιμένει την τυπική απόφαση του αθλητικού δικαστή για να το πάρει στα... χαρτιά).
Αξίζει να σημειωθεί πως με την ομάδα της Ορμής θα κάνει ντεμπούτο η Μαυροβούνια περιφερειακή Άννα Μίλασιτς, η οποία προπονείται με την ομάδα της Πάτρας, εδώ και περίπου ένα μήνα.
Η δεξιά εξτρέμ της Νέας Ιωνίας Φραγκούλα Παπανικολάου σχολίασε: «Εμείς προετοιμαζόμαστε για έναν καλό αγώνα και κοιτάμε να αναδείξουμε την δουλειά που κάνουμε με ένα όμορφο, γρήγορο και σύγχρονο χάντμπολ και θα αντιμετωπίσουμε αυτόν τον αγώνα με σοβαρότητα όπως τους άλλους
Από την πλευρά της Ορμής η Τάνια Πένεφ επεσήμανε: «Θα είναι ένα ντέρμπι. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θέλουμε την νίκη για να μας βοηθήσει βαθμολογικά. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για αυτό».
Το πρόγραμμα
Σαββάτο 12/1/2013
Α1 Γυναικών (9η αγωνιστική)

Μίκρας 16:00, Πρωτοπόροι Sport- Kiparissis ΓΑΣ Καματερού (Λινάρδος- Χαρίτσος, Παρτεμιάν)
Γιαννιτσών 18:00, Μέγας Αλέξανδρος- ΠΑΟΚ (Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Βλάχος)
Νέας Ιωνίας 18:00, Νέα Ιωνία- Ορμή Λούξ (Τσάκωνας- Μερτινιάν, Μπάβας)
*Οι Ελπίδες Δράμας παραιτήθηκαν από τον ορισμένο αγώνα με την Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας με έγγραφο τους προς την ΟΧΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου