Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Υετίων: «Κάναμε επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα» - Πανηγυρική η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια

Από www.paok24.com 
Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων, με δηλώσεις του στην εκπομπή του PAOK24 στο «Libero 107,4», τόνισε ότι η χθεσινή νίκη επί της ΑΕΚ, είναι μία επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.Για το αν υπήρχε διαφορά με την ΑΕΚ: «Το λέγαμε και τις προηγούμενες μέρες. Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά παιχνιδιού στην ΑΕΚ και στα δικά μας. Αν πηγαίναμε το παιχνίδι όπως το είχαμε αντιμετωπίσει θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Είμαστε πιο φρέσκια ομάδα και στον αιφνιδιασμό μας βγήκε. Μας ταιριάζει σαν ομάδα αυτή η ΑΕΚ. Η εικόνα το
δήλωσε χθες, ότι έπρεπε να υπάρχει μια διάφορα και με περισσότερα γκολ. Υπήρχε και μία διακοπή που βοήθησε την ΑΕΚ».
Για τη σημασία που έχει το γόητρο σε αυτά τα παιχνίδια: «Το γόητρο είναι πάντα σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντική νίκη και βαθμολογικά. Δεν είχαμε κανένα περιθώριο για απώλεια και ειδικά στην έδρα μας. Είμαστε τρεις ομάδες, μαζί, με ΑΕΚ και Δούκα. πίσω από τον Διομήδη. Είναι το τέλος του πρώτου γύρου και έχει πολύ δρόμο μπροστά το πρωτάθλημα. Ο Διομήδης έχει και κάποια προβλήματα τραυματισμών. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα πρωτάθλημα που καταλήγει στα πλέι οφ, που διαιρούνται οι βαθμοί. Κάναμε ένα restart στο πρωτάθλημα».
Για τη φετινή διαφορά στα πλέι οφ: «Γίνονται τα πλέι οφ, όλοι εναντίον όλοι όπως πέρσι. Στο τέλος οι δύο πρώτοι όμως παίζουν μεταξύ τους. Πέρσι μετά το Κύπελλο, είχαμε 20 συνεχόμενες νίκες, ο Διομήδης δεν έχανε από κανέναν και δε μπορέσαμε να πάμε ως το τέλος. Φέτος και δεύτερος να βγεις, μπορείς να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα».
Για τη στήριξη του κόσμου: «Είχαμε αρκετό καιρό να νιώσουμε τέτοιο γήπεδο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ στηρίζει την ομάδα. Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι είμαι και οπαδός του ΠΑΟΚ. Η ομάδα αυτή βγάζει ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Βγάζουν πάθος τα παιδιά, είναι ημιεπαγγελματίες, παίζουν και τιμούν αυτό που κάνουν και αυτό είναι κάτι που το εισπράττει η κερκίδα. Το χάντμπολ είναι και ένα άθλημα που ταιριάζει στον ΠΑΟΚτσή. Ήταν μια ατμόσφαιρα η χθεσινή που τη θέλουμε πάντα. Και σε άλλα παιχνίδια. Το αξίζουν τα παιδιά, η Μίκρα να είναι γεμάτη σε κάθε παιχνίδι, γιατί ο κόσμος θα βλέπει μία ομάδα που θα παλεύει ως το τέλος».
Για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη: «Είναι την άλλη Τετάρτη στις 21.30 με τη ΧΑΝΘ. Είναι ημιτελικός Κυπέλλου και αποτελεί τον άλλο στόχο που έχουμε για φέτος. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί κρίνει τον τελικό. Λείπουν οι τίτλοι από τον ΠΑΟΚτσή».
Πανηγυρική η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια
Η κάμερα του PAOK24 βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ μετά το θρίαμβο επί της ΑΕΚ και σας μεταφέρει αποκλειστικά πλάνα από τους πανηγυρισμούς.
Στο επίκεντρο ο προπονητής Στέλιος Υετίων, ο οποίος υποσχέθηκε τρία... μπουκάλια για τα γενέθλιά του, ενώ οι Τσακίρης και Πετρίδης το έριξαν στο χορό, ίδιο με εκείνον που είχαν στήσει και πέρσι κόντρα στην ΑΕΚ, στον τελικό του Κυπέλλου.
Ωραίες στιγμές για μια ομάδα που αξίζει πολλά και χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή και αγάπη απ όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για να μεγαλουργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου