Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ: Στα προημιτελικά Γερμανία και Ρωσία!

Συντάκτης: Onsports TeamΓερμανία και Ρωσία είναι οι πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στις «8» καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Χάντμπολ που γίνεται στην Ισπανία.
Τα «Πάντσερ» νίκησαν 28-23 την ΠΓΔΜ στην Βαρκελώνη, έχοντας τρομερή πολυφωνία στην επίθεση (σκόραραν 11 από τους 14 παίκτες) και πρώτο σκόρερ τον Κνίρ (5 τέρματα). Μέχρι το 42' οι Σκοπιανοί ήταν κοντά στο σκορ (18-16), ωστόσο ένα σερί 3-0 (21-16 στο 46') και ένα επιμέρους σκορ 10-4, έφεραν τους Γερμανούς σε θέση ισχύος, αφού προηγήθηκαν 28-20 στο 57' και «καθάρισαν» το ματς.
Στη Σαραγόσα διεξήχθη ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς με την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά Βραζιλία να δυσκολεύει πολύ την Ρωσία. Τελικά η «αρκούδα» επιστράτευσε την εμπειρία της και κέρδισε 27-26, χάρις έναν εκπληκτικό Γκόρμποκ που σκόραρε 11 φορές, ενώ 5 κρίσιμα γκολ σημείωσε και ο Κωσταντίνος Ιγρόπουλος. Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας Λέβσιν πρόσφερε τα μέγιστα με 16 επεμβάσεις και ποσοστό 40%.
Η Γερμανία περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στα προημιτελικά που θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ισπανία- Σερβία, ενώ η Ρωσία από την άλλη θα παίξει με την ομάδα που θα προκριθεί από τον αγώνα Σλοβενία- Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου