Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

Πηγή: http://www.handball.org.gr
Λίγες ώρες μετά το νικηφόρο φιλικό κόντρα στο Ισραήλ στο κλειστό της Ηλιούπολης, η Εθνική Ανδρών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο ξενοδοχείο «Galaxy» όπου έχει καταλύσει η αποστολή.
Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου υποσχέθηκε στους διεθνείς πως η Ομοσπονδία θα σταθεί στο πλευρό τους για να υλοποιήσουν τον όρκο που έδωσαν στην Ιταλία για να πάει αυτή η ομάδα και αυτή την φουρνιά παικτών σε μία ακόμα τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, ενώ πρόσθεσε ότι είναι πολύ σημαντικό για αυτούς ότι ο νέος Γενικός Γραμματέας τους αισθάνεται σε μεγάλο βαθμό, αφού πριν λίγα χρόνια ήταν ένας από αυτούς. Από την πλευρά του ο Νίκος Γραμματικός ευχήθηκε υγεία και δύναμη, ενώ το παρών έδωσαν ακόμα τα μέλη του Δ.Σ. Σάκης Μανδάς και Στάθης Παπαχαρτοφύλης.
Το τυχερό φλουρί έτυχε στον νεαρό πλέι μέικερ Χάρη Μάλλιο, ο οποίος εκτός από ένα συμβολικό χρηματικό ποσό, κέρδισε και ένα διήμερο στην Πορταριά προσφορά του Παντελή Ταρνατόρου. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, πρώην χαντμπολίστας και πρόεδρος της ΕΣΑΠ (Volleyleague) ήταν παρών στην μικρή αυτή γιορτή που στήθηκε και από την πλευρά του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην Εθνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου